Napisal/-a Rookie_driver Sr maj 11, 2011 4:41 pm
Živjo
zdaj jaz kupujem avto ampak na vseh področji kar sem jih gledal in so mi bili všeč, so mi znanci pa tisti, ki se "malce" spoznajo na avte, odsvetovali vsak posamezen avto, ki mi je bil všeč. Gre se za moj 1. avto.
To so bili:
- Fiat Bravo,
- Honda civic ali Accord,
- Golf 3,
- Seat Ibiza in
- Bmw 316 ali 319 (ena najljubših)
Nekateri naj bi veliko pili, drugi se radi kvarijo, tretji imajo drage dele, četrti predrago vzdrževanje....
Zdaj pa sem se odločal, da bi kupil Opel Vectro 1.6i ali 1.8i 16V. Všeč mi je že od nekdaj, ko jo je imel moj oče, vendar on jo je imel v tuningu in je imel Remus izpuhe(4 cevi), športni čip, turbo.... in je rekel, da je iz teh razlogov veliko pila, ampak ni bila nikoli kaj preveč v okvari. Jaz pa bi rad eno normalno in zdaj ne vem niti koliko pije, koliko se kvari, kakšna so vzdrževanja.....
Zato lepo prosim, če bi mi lahko eden svetoval glede Vectre, ker mi je zelo pri srcu in želim izvedeti resnico, ne pa nekaj kar nekdo samo nekaj govori, nima pa velikih izkušenj. Lahko pa mi kdo svetuje tudi iz zgoraj namenjenih avtomobilov, če kaj kdo ve o njih.
PS: Vectre sem gledal v meji, ki je npr. med 55kW/ 75KM - 85kW/ 116KM, ker ne želim veliko plačevati za registracijo in gorivo
LP