Baumann je napisal/-a:Katka ti si leasing vsaj dobila, jaz pa ga nisem, ker nisem kao za nedoločen čas?? Kaj je to malo odvisno od ponudnikov oz. bank?
Hvala.
lp
katka115 je napisal/-a:ja ko sem šla leasing urejat sem bla zaposlena za ndč komaj 3 dni:)
saj to je sreča ja...
sam mi pa res ne paše da mi preko trajnika trgajo, zto pa mam zdej take težave...
adis je napisal/-a:katka115 je napisal/-a:ja ko sem šla leasing urejat sem bla zaposlena za ndč komaj 3 dni:)
saj to je sreča ja...
sam mi pa res ne paše da mi preko trajnika trgajo, zto pa mam zdej take težave...
ne kompliciraj. pojdi na banko in prekini trajnik ( direktno bremenitev/trajni nalog) in bo leasing hiša avtomatično dobila podatek, da bo tebi kot stranki pošiljala položnico.
pokliči leasing hišo in jim samo sporoči to informacijo, da boš imela leasing na položnico. kar se prošnje tiče pa:
ime in priimek, ta pa ta želi od tega pa tega meseca naprej leasing obroke poravnavati preko položnic ( posebna položnica in ne BN02). datum, podpis in pošlješ ali po faksu ali po pošti ( priporočeno). zraven še dopišeš, da si prekinila trajni nalog na banki.
WMB je napisal/-a:Imam občutek, da nimaš denarja za plačevanje lizinga in je to problem, ker trajnik kar odpizdijo z računa in ne moreš nič.
Če bo zadeva spremenjena na položnice in ne boš palevala ti bodo itak avto odpeljali/zasegli.
Edino to je, da če ne moreš kak mesec plačat pač ne plačaš in to je to...smao bodo res naslednji dan na vratih...
katka115 je napisal/-a:itak pa nameravam kredit uzet,avto poplacat pa da nimam vec opravka z njimi
f.taunus je napisal/-a:katka115 je napisal/-a:itak pa nameravam kredit uzet,avto poplacat pa da nimam vec opravka z njimi
Kredit boš vzel(a), da boš star kredit poplačal(a)![]()
odprti clio je napisal/-a:Leasing se ti nikjer ne pozna. Trajniki nimajo vpliva na druge kredite. Sploh pa je tako, da moraš za kredit nosit papirje na firmo. Mislim, tvoje pisanje mi ne drži vode - kot bi napisala, da bi rada ukinila trajni nalog za RTV, energetiko, snago ipd., zato, da lahko dvigneš kredit. Še to - en avto je doma na leasing zato, da je račun prost, če bo nuja po večjem znesku - beri kreditu.
Še mini nasvet - dolga se z dolgom ne vrača.
damek1a je napisal/-a:hmm, 3 dni zaposlena pa že kredit na kredit? Banke imajo zagotovo rade take![]()
Drugače pa ja... zagotovo leasing vpliva na kreditno sposobnost. Pa naj bo plačevanje urejeno na položnice ali na trajnik.
adis je napisal/-a:res? ne bo ti "pilo vode".
odprti clio je napisal/-a:adis je napisal/-a:res? ne bo ti "pilo vode".
Potem imaš pa škilaste kolege, ker se nanj še nihče ni obesil. Absolutno pa ne igra vloge ali je na položnice ali trajnik.
PS: zakaj kolege? Ker si sam na banki
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov