airbus320 je napisal/-a:Tako je, kot pravijo predhodniki. Moj svak ga je tudi preko Petrol kartice oz zbranih točk nabavil. On se je odločil, da ga bo imel eno leto, je pa voz kar simpatičen in ima kar veliko opreme. Zadnjih 10 dni poslušam reklame po radiu, BMW Slovenija ima tudi ene hude akcije, po moje glih zaradi teh, ki jih pod ceno (kot nove) prodajajo
lp
Tele akcije pri BMW niso nič posebnega. OK tale Petrolova je bila z malce večjim popustom kot običajno. Ampak glede na to da govorimo o poslavljajoči se različici serije 3 (e90) zelo veliki popusti niso nič nenavadnega.
Pri pooblaščenih prodajalcih je že od lanske zime v ponudbi akcija kjer podarijo M paket (športni sedeži, M podvozje, M volan, M prestavna ročica, sedeži v kombinaciji usnje/alakantara, črn strop, ksenon luči, M odbijači in pragovi, 17 colska platišča, kovinska barva, parkirni senzorji....), ob vsem tem pa sem prepričan, da je maneverskega prostora vsaj za komplet zimskih gum ali kakšen dodaten bonbonček iz zelo dolgega seznama dodatne opreme, skratka popust v vrednosti vsaj 7.500 EUR (vrednost M paketa) je trenutno realnost pri nakupu nove trojke.
Avtomobili iz Petrolove akcije so sicer še malce ugodnejši, vendar realno gledano kakšnega bistvenega zaslužka špekulanti ne morejo pričakovati. Nova trojka bo v kratkem tudi uradno predstavljena, prve dobave pa mislim da je pričakovati že konec letošnjega leta. Če malce špekuliram še z vidika kupca, je z nakupom smoterno počakati še do pričetka jeseni oz. do zadnjega trenutka, ko bo trenutno serijo 3 še mogoče naročiti, saj bodo takrat vozila iz zaloge še nekaj 100 EUR ugodnejša.
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.