Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

privlak
Nov uporabnik

Vprasanje MB E

Napisal/-a privlak Če jun 23, 2011 4:46 pm

Pozdravljeni,

v drugi polovici leta nameravam kupiti nov mercedez benz E 200 CDI BlueEFFICIENCY, ročni menjalnik, diesel. Ker imam z drugimi znamkami slabe izkušnje me zanima mnenje forumovcev, ki vozijo kakšen podoben avto in sicer:

i. Kako je z vzdrževanjem avtomobila? Ne zanima me cena ampak ali lahko sam npr zamnjaš kakšno luč ali pa popraviš kaj manjšega npr menjava brisalca, kakšen filter etc,...
ii. Kako je s prižiganjem lučk ki napovedujejo okvaro-npr pri moji trenutni znamki se prižigajo lučke o okvari na vsake par mesecev, jih vozis na servise in tam nalagajo programe na novo in pametujejo pa ne naredijo veliko....
iii. Kako je servisi - uradni in neuradni
iv. V kolikor imate ze kakšen podoben avto ali bi se odločili še 1x za nakup novega ali raj ne,...
Vem da ta vprašanja postaviš prodajalcu vozila ampak ti govorijo o vsem kot da so najboljši resnica pa je večkrat drugačna!
No toliko za 1x, za vsak odgovor se vam lepo zahvaljujem!
J.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Vprasanje MB E

Napisal/-a lisko So jun 25, 2011 9:48 am

Pri hiši je že 5 let 180C avtomatik, prevoženih nekaj več kot 140kkm. Do sedaj nobenih izrednih okvar ampak samo redni servisi in vozi. Z malo znanja se ga da popravljt tudi doma (na zadnje menjane zavore,prižgala se je lučka, ki je po menjavi sama ugasnila) .Žarnice niso problem.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov