Sem že pisal v eni temi, sem se zanimal za nakup tega. Problemi pri dizlih so turbina, šobe in ena pumpa ne vem točno katera. Pozoren moraš biti da mašina ni mastna, posebej okoli turbine. Egr ventil poglej ali je bil že kdaj menjan.
Evo sedaj sem ga šel pogledat še sam. Avto je na zunaj lepo ohranjen, zgleda lepo. Elektrika dela vendar je veliko težav, zato kar je 3850eur cena ni vreden. Je reku da je to popolnoma zadnja cena, tud če mu ponudim 3800 ne bo sprejel.
Servisno ima samo za prvi servis torej na 30000, naprej ni nicesar vec. Torej so zelo vprašljivi kilometri, jaz sem skoraj prepričan da niso realni. Streha se zadane v steklo zadaj takoj ob dvigu verjetno je jo treba samo nastavit. Desni blatnik je bil barvan, na plastikah motorja manjka veliko čepov ( prodajalec ''ne ve'' zakaj), gume so za stran je treba nov, tudi za to sezono niso. Zadnje ploščice in diski dokaj novi, spredaj je treba oboje zamenjat takoj. Treba je tudi zamenjat nosilec motorja, saj se cel avto trese in se takoj čuti da je zanič. Ročka od vrat je dosti znucana, na ročki menjalnika so znucane cifre, volan zgleda dokaj lepo, voznikov sedež rahlo poteptan. Ne dela zgornja štop luč, verjetno je kje prekinjen kontakt. Nobenega papirja za velik servis, za mali servis vglavnem za nic. Mašina drugače nič mastna, lepo teče.
Ne priporočam nakupa, ne za tak denar, pa še človek je sumljiv se mu vidi da je šmugler

Drugič pa malo poglej po forumu, saj tema za taka vprašanja obstaja.
Lp, Gašper