jest sem pri Avto Grosuplje pozno jeseni 2010 kupil 3 leta star avto... na dolgo in široko so nakladali da je avto brezhiben vendar:
- na testni vožnji so stabilizatorji rahlo "škljotali" pri naravninah na cesti. Zagotovili so mi da bojo vse popravili do takrat ko pridem po avto. Ko sem prišel tja je pa frajer vse pozabil, tako da sem moral še enkrat kasneje tja da so mi jih zamenjali. Zdaj je od tega pol leta - avto res čuvam in še ni bil parkiran po robnikih ipd., ampak je spet vse ropotalo in je bilo treba isto zamenjat še enkrat;
- ko sem kupil avto je bilo že zelo hladno in spomladi se je kmalu izkazalo da klima ne dela - kompresor je bil zariban,
- pri hudem mrazu pozimi je težko vžgal - izkazalo se je da so bile 3 grelne svečke od štirih pokurjene
- spomladi sem kupil nove gume in vulkanizer je takoj videl da sta dve platišči zviti - čudežno sta bile obe na zadnji osi, da se na volanu ni takoj dalo tega začutiti,
- pa še to lahko omenim da sem naslednji dan po nakupu ugotovil da luči v prtljažniku sploh ni - na mestu, kjer bi moralo biti stekelce z žarnico je bila prazna luknja. Nek znanec rad hodi po avtoodpadih, tako da sem tole tudi kmalu uredil.
Takoj ko sem avto kupil sem ga peljal k optiku in je ugotovil da je s podvozjem načeloma vse v redu (torej ni bil zaleten, oz. vsaj bolj resno zaleten), na uradnem servisu so priklopili avto na računalnik in tam so ugotavljali da so kilometri realni (85000 km pri treh letih starosti), ker so se jim vse notri shranjene številke ujemale - vnašanje podatkov o servisih v bazo podatkov proizvajalca pa italijani tako ali tako skoraj ne poznajo. S servisno knjigo ki pa jo dobiš zraven iz Italije si pa itak lahko samo r*** obrišeš. Za vsak primer sem vseeno dal zamenjati zobati jermen in vodno pumpo da mirneje spim...

Stroški popravil sicer niso bili preveč veliki, razen seveda kompresor klime. Za to zadevo sem uveljavljal GSV garancijo, ki sem jo takrat doplačal. S temi garancijami sem doživel tudi marsikaj zanimivega, vendar o tem kdaj drugič - če koga zanima seveda.
Zdaj je z avtom vse OK, ful sm vesel da ga imam, če se pa še kdaj spomnim tiste ljudi tam v Grosuplju mi pa rata kar malo slabo. Prav v ta namen sem kmalu po nakupu zamenjal okvirje tablic z njihovim napisom, da jim ne bi slučajno še reklame delal.
Edino kar dobro znajo pri Avto Grosuplje je torej pranje avtomobilov in širokoustenje. Če boste kupovali kdaj avto pri njih si točno zapišite kaj ste se dogovorili, ker vsi prodajalci tam imajo spomin na nivoju zlate ribice.