Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Re: Škoda Superb combi vs. novi Passat

Napisal/-a Drocky So avg 06, 2011 4:19 am

@avtorju teme: sprobaj oba, naj ti dajo avto vsaj za par ur na testiranje in vrjetno boš kmalu videl, kater ti bolj ugaja.

@WMB: ti si bolan. Poglej cene octavij 2 in primerljivih VWjev (golf, passat... kar hočeš). Nova škoda je pa cenejša. Očitno majo ljudje rabljene škode rajši kot VWje?! :shock:
Upam, da te čimprej začne zajebavat tsi, ker tut za bmwja si bil glasen sam tak dolgo dokler je delal bp, potem pa tišina (ja, je blo še pod nickom lumpii, ampak oseba in avatar sta pa ista ;) )
PS: sem mel bmwja in še vedno pravim, da je super avto, čeprav ni vreden tega denarja in mam zdej nekaj drugega. Tak da stfo predn se sploh zalaufaš ;)
PPS: tudi v passatu B5 lahko, kljub klimi, švicaš v hrbet na določenih oblazinjenjih.
LP Rok

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB So avg 06, 2011 9:50 am

Drocky je napisal/-a:@avtorju teme: sprobaj oba, naj ti dajo avto vsaj za par ur na testiranje in vrjetno boš kmalu videl, kater ti bolj ugaja.

@WMB: ti si bolan. Poglej cene octavij 2 in primerljivih VWjev (golf, passat... kar hočeš). Nova škoda je pa cenejša. Očitno majo ljudje rabljene škode rajši kot VWje?! :shock:
Upam, da te čimprej začne zajebavat tsi, ker tut za bmwja si bil glasen sam tak dolgo dokler je delal bp, potem pa tišina (ja, je blo še pod nickom lumpii, ampak oseba in avatar sta pa ista ;) )
PS: sem mel bmwja in še vedno pravim, da je super avto, čeprav ni vreden tega denarja in mam zdej nekaj drugega. Tak da stfo predn se sploh zalaufaš ;)
PPS: tudi v passatu B5 lahko, kljub klimi, švicaš v hrbet na določenih oblazinjenjih.

Bolan ti je veš kdo?
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar So avg 06, 2011 10:33 am

ko sm pred cajtom kupoval avto, je bil pogoj vsaj letnik 2008 2.0TDI mašina,...zanimivo da so pasati v tem rangu cenejši od kakega golfa 5 :).........seveda uvoz j**c iz tujine naredi svoje...no na koncu nisem nič od tega kupil. Se pa pri zadnji izdaji pasata čuti upad kvalitete in varčevanje na račun tega, že osnovni zici so podobni kot jih je imela prejšna škoda octavia, v sport paketu pa so sploh tko tko (prejšni model je imel iste kot scirocco), zato če že passat uzamem najraje CC verzijo, lepa in dokaj kvalitetna (pa hudičevo draga...)

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV So avg 06, 2011 8:56 pm

CC je smeti! samo za se kazat je.

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany So avg 06, 2011 9:12 pm

MRV je napisal/-a:CC je smeti! samo za se kazat je.

ker si se lepega dne pač tako odločil ali za to obstaja kakšen razlog, vzrok ? :)

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So avg 06, 2011 10:50 pm

CC je najlepši passat
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne avg 07, 2011 4:25 am

Blinder je napisal/-a:CC je najlepši passat

CC je najbolj neuporaben in oblikovno pič**** Passat! =P
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

GregorM
Nov uporabnik

Napisal/-a GregorM Po avg 08, 2011 11:10 pm

Če bi se zdaj odločal med omenjenima avtomobiloma, bi vzel Passata zaradi adaptivnega tempomata in lane assist funkcije. Oboje pride prav pri dolgih vožnjah, v Škodi pa žal teh opcij ni na voljo.

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV To avg 09, 2011 12:35 pm

sej nisem rekel da je grd. rekel sem samo da je smeti. to pomeni da je neuporaben za vse, razen za se kazat. imel sem tudi A7 ki po 1 dnevu ga že ne bi imel več, pa je še lepši kot CC.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To avg 09, 2011 12:53 pm

MRV je napisal/-a:sej nisem rekel da je grd. rekel sem samo da je smeti. to pomeni da je neuporaben za vse, razen za se kazat. imel sem tudi A7 ki po 1 dnevu ga že ne bi imel več, pa je še lepši kot CC.

Če je pa A7 lep, potem pa :roll: :roll: :huh: :huh: Vsi ti novi Audiji (A8, A7, tudi A6) so ratali grdi za moje pojme, sploh v primerjavi s predhodniki. Prejšnji A8 je bil zelo širok in masiven, ta novi je pa bolj kot ne podaljšan in pogršan (ne vem če ta beseda sploh obstaja :D ) A4. Skratka velik korak nazaj!

Passat CC mi je hud avto. Res pa da je bolj kot ne za šminko. Prostora na zadnjih sedežih primanjkuje. Jaz sem visok 180cm, pa drsam z glavo ob strop, kaj šele nekdo, ki je 2m :?
Superb pa na tem področju blesti. Mogoče za nekatere ni ravno višek oblikovanja, je pa zato vsestransko uporaben ;)

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Sr avg 10, 2011 10:30 am

audiji naj bi bili lepi ;) ta 7 katero sem imel je bil svetlo zelene-sive barve z 18". res je bil lep, samo kaj ko bi ga zabrisal v smeti! se pa strinjam da audiji niso več to kar so bili.

LG
Nov uporabnik

Napisal/-a LG Sr avg 10, 2011 10:56 am

peroRS je napisal/-a:
MRV je napisal/-a:sej nisem rekel da je grd. rekel sem samo da je smeti. to pomeni da je neuporaben za vse, razen za se kazat. imel sem tudi A7 ki po 1 dnevu ga že ne bi imel več, pa je še lepši kot CC.

Če je pa A7 lep, potem pa :roll: :roll: :huh: :huh: Vsi ti novi Audiji (A8, A7, tudi A6) so ratali grdi za moje pojme, sploh v primerjavi s predhodniki. Prejšnji A8 je bil zelo širok in masiven, ta novi je pa bolj kot ne podaljšan in pogršan (ne vem če ta beseda sploh obstaja :D ) A4. Skratka velik korak nazaj!

Passat CC mi je hud avto. Res pa da je bolj kot ne za šminko. Prostora na zadnjih sedežih primanjkuje. Jaz sem visok 180cm, pa drsam z glavo ob strop, kaj šele nekdo, ki je 2m :?
Superb pa na tem področju blesti. Mogoče za nekatere ni ravno višek oblikovanja, je pa zato vsestransko uporaben ;)

Važno, da je ŠKODA prava raketa ! Pa da ne bo pomote si ne lastim Škode in ne Audija in obe znamki smatram za zalo dovršeni ter kvalitetni.
`LG

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Če avg 11, 2011 12:18 pm

ni raketa. je normalen avto oz. povprečen

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če avg 11, 2011 1:04 pm

MRV je napisal/-a:ni raketa. je normalen avto oz. povprečen

Ta pa je oprosti naravnost butasta izjava. :roll: Zakaj? Malo razmisli oz. zanimivo bi bilo, če bi ljudje oz. uporabniki kdaj prebrali kaj napišejo preden pritisnejo tipko pošlji. Bi bilo na forumu mnogo lepše.

lp

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če avg 11, 2011 8:24 pm

King1 je napisal/-a:
MRV je napisal/-a:ni raketa. je normalen avto oz. povprečen

Ta pa je oprosti naravnost butasta izjava. :roll: Zakaj? Malo razmisli oz. zanimivo bi bilo, če bi ljudje oz. uporabniki kdaj prebrali kaj napišejo preden pritisnejo tipko pošlji. Bi bilo na forumu mnogo lepše.

lp

x2

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Pe avg 12, 2011 7:22 am

nisem štekal?!

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Pe avg 12, 2011 7:27 am

cayzi je napisal/-a:Zdravo!

Me zanima če je kdo že primerjal vozili z enako konfiguracijo (vsaj podobno) in vožnjo.

Kakšni so občutki pri obeh in za kaj navijate?

Hvala.

lp

Je uporabniku, glede na prvi post (in do sedaj edini v tej temi), vprašanje še zanimivo?
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov