Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

andrejus
Nov uporabnik

Re: Mazda6

Napisal/-a andrejus Sr avg 24, 2011 1:02 pm

Predno pride do kakšnih dezinformacij...Passat (in tudi vsi ostali Volkswagnovi modeli) imajo 4-letno garancijo brez kakršnekoli omejitve kilometrov in ostalega drobnega tiska!

P.S.: In če se že delajo primerjave cen naj se v obeh primerih primerja cena po ceniku (seveda upoštevajoč uradne popuste) ne pa neke primerjave cen na podlagi avto.net / mobile.de / itd.!

Ni res! Droben tisk si je potrebno prebrati!!!

Na tem linku

http://www.volkswagen.si/novice/novice/ ... 204%20Plus

je jasno razvidno da ne gre za splošno jamstvo na vse sklope vozila ampak da gre za podaljšano garancijo na nekatere sklope vozila.

Še posebej je potrebno biti pozoren na dikcijo:
Splošne omejitve kritja (izjeme), ki so navedene pri vsakem sklopu posebej in vsi ostali deli ter sklopi, ki niso posebej navedeni, niso predmet kritja JAMSTVA 4Plus

Torej upoštevati je treba izjeme in sklope, ki niso posebej navedeni.... teh se ne krije.

Cene po ceniku so bul šit. :lol:

P.S.: Da pomirim strasti. Potrebno je vzeti v zakup da je Pasat novo vozilo - nova generacija, medtem ko je M6 že staro vozilo - stara generacija in zato sopopusti ustrezno večji. Prodajna taktika pač.
Zadnjič spremenil andrejus, dne Sr avg 24, 2011 1:10 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt Sr avg 24, 2011 1:05 pm

Tattoo- je napisal/-a:P.S.: In če se že delajo primerjave cen naj se v obeh primerih primerja cena po ceniku (seveda upoštevajoč uradne popuste) ne pa neke primerjave cen na podlagi avto.net / mobile.de / itd.! :roll:

Za Slovenijo vemo kakšne so cene. Če že omenjam tega nemškega prodajalca in če hočem biti korekten (moj namen sicer ni bila neka primerjava, ker bi se brez razmisleka odločil za mazdo), lako navedem cene primerljivih modelov, s PRIBLIŽNO enako opremo, z vključenim uradnim popustom:

-passat variant 2,0 tdi (140KM), highline plus ksenon in kovinska barva: 32700€ (s 14,5 % popustom)
-mazda 6 kombi 2,2 diesel (163KM), sports line (pri nas GTA) plus kovinska barva: 25106€ (s 27,5 % popustom)

-passat variant 2,0 tdi (140KM), comfortline in kovinska barva: 29047€ (s 14,5 % popustom)
- mazda 6 kombi, 2,2 diesel (163KM), Edition 125 plus kovinska barva: 22901€ (s 27,5 % popustom)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Sr avg 24, 2011 6:09 pm

Kakšne smešne cene.

Za Passata se da dobiti dober popust - no sicer kakor za koga.

Predvsem me zanima kaj je sedaj z tem jamstvom plus - 4 leta.

andrejus
Nov uporabnik

Napisal/-a andrejus Sr avg 24, 2011 9:26 pm

simply je napisal/-a:Kakšne smešne cene.

Za Passata se da dobiti dober popust - no sicer kakor za koga.

Predvsem me zanima kaj je sedaj z tem jamstvom plus - 4 leta.

Glede jamstva je najboljše da si prebereš sam:

http://www.volkswagen.si/novice/novice/ ... VO%204Plus

Vsekakor je dobra stvar, saj ti ni potrebno doplačat nič če kupiš nov avtomobil. Samo pozor, to ni splošno jamstvo za 3. in 4. leto. Preberi si sam, tako si boš ustvaril mnenje.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr avg 24, 2011 10:24 pm

ilyerik je napisal/-a:Tega nisem napisal jaz.

Jooj, se ti opravčujem. Vse kar sem zapisal je bilo mišljeno kot odgovor andrejus-u. oops
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov