Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

OH4
Nov uporabnik

Volvo V50 Momentum 2.0D

Napisal/-a OH4 Ne sep 04, 2011 7:19 pm

Pozdravljeni,
prosil bi vas, da podate svoje mnenje o tem oglasu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5091778&show=1, saj se mi cena avtomobila zdi nekoliko sumljivo nizka. Prav tako pa bi vas prosil za vaše mnenje o Volvu V50 nasplošno, če so bili znani kakšni problemi in podobno, ter kaj v tem rangu še priporočate.
Za vsakršno pomoč se vam v naprej zahvaljujem.

Sba
Novinec

Re: Volvo V50 Momentum 2.0D

Napisal/-a Sba Ne sep 04, 2011 7:37 pm

V kolikor avto kupuješ zaradi prostornosti, ti ga odsvetujem. Zadaj namreč ni nič prostora, pravtako ne navdušuje velikost prtljažnika.
Sam motor ni problematičen, nekaj težav je bilo z EGR ventili pri mlajših letnikih in pa z ležaji. Glavni servis pa je pri 240k km.
Sicer pa se avto dobro pelje, ima udobne sedeže in dobro ozvočenje. Tudi solidno potegne za svoje konje. Kar me je že na začetku zmotilo, in mi še vedno ni všeč, je piš vetra, katerega se na regionalkah pretirano sliši.

OH4
Nov uporabnik

Napisal/-a OH4 Po sep 05, 2011 1:16 pm

Hvala za odgovor. Kaj pa pravite na oglas iz linka. Je po vaše realna ponudba ali menite da je prelepo da bi bilo res?

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Po sep 05, 2011 1:37 pm

Pojdi na ogled, pelji ga mehaniku, da se vidi kaj in kako.

Za razliko od večine se ta prodaja pri privat prodajalcu, ni uvožen iz italije kot večina takih modelov. Cena se mi ne zdi tako nizka spet, nekako normalna.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov