Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

slatki11
Nov uporabnik

Čudni kupci-pomoč prosim

Napisal/-a slatki11 To sep 13, 2011 7:08 am

Lep pozdrav

Prodajam BMW in takoj po vnosu svojega oglasa na avto.net sem začel dobivati maile kot so tile:
1. :: KOMENTAR OBISKOVALCA ::
I am interested in buying your car,I wanna know if the vehicle is still available. Regards

OBISKOVALEC: tarver
TELEFON: +011
E-MAIL: tarverbenny@hotmail.com

Datum komentarja: 12.9.2011 21:54:28
IP uporabnika: 69.31.101.127

in še drugi:
2.:: KOMENTAR OBISKOVALCA ::
Hello, I am very interesting in buying your car, i hope it is in good condition,please tell me your last asking price and get back to wit this i.d: cptbrown123@hotmail.com Thanks. Micheal Brown

OBISKOVALEC: Captian Michael Brown
TELEFON: 2068886014
E-MAIL: cptbrown123@hotmail.com

Datum komentarja: 12.9.2011 0:51:37
IP uporabnika: 41.206.12.60

Ali mi lahko kdo razloži, če je to klasični nateg ali se kdo iz tujine zanima za nakup.Ne bi si želel, da odgovorim potem pa moj računalnik pri prejetem mailu napajeo virusi?

Hvala za pomoč

Uporabniški avatar
mihouca
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Čudni kupci-pomoč prosim

Napisal/-a mihouca To sep 13, 2011 7:23 am

To je klasicen nateg. Niso nobeni virusi, preprosto ignoriraj in zbrisi. DRugace imas pa na forumu ze nekaj tahih tem tako da preprosto poisci z iskalnikom.

lp. miha

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Čudni kupci-pomoč prosim

Napisal/-a tristan01 To sep 13, 2011 7:38 am

Da se ne boš mučil z iskanjem je tema pod sticky, prilagam pa še link na temo polno takih in podobnih poskusov prevar....

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=82437

Pa veselo branje. Če se ti ne ljubi prebirat vsega skupaj pa enostavno take stvari ignoriraj in počakaj na kupca ki bo prišel na ogled.

LP Tristan01

PS: Veliko sreče pri prodaji!
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov