Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Patrik
Nov uporabnik

A se splača kupit Alfa Romeo 156 ???

Napisal/-a Patrik Po feb 02, 2004 10:44 pm

Pozdravljeni ! 8)

Nekako sem se navdušil nad vozili Alfa Romeo, pa me zanima, a se splača kupit AR 156 1.6, letnik 2000 ali 2001 ?

............na kaj bi moral biti pri nakupu tega avta posebej pozoren ? :?:

............kakšne prednosti in slabosti ta konkreten avto ima ? :?:

Za vsako informacijo bom hvaležen, zato prosim za čimveč le-teh !

Lep pozdrav vsem na forumu ! :D

P.S.
Posebej bi rad pozdravil moderatorja tega foruma "Safrane" ,katerega pisanja berem ze vec tednov na teh forumih in mislim da nam (-povprečnim avto-moto "freakom") daje veliko uporabnih informacij o avto novostih in avtomobilih splošno ! :wink:
It's fun to be wild !

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Po feb 02, 2004 11:13 pm

Pozdravljen.
Mislim da ti bodo znali najvec povedati na http://www.alfaromeo-si.com/alfa/index.php LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Patrik
Nov uporabnik

Napisal/-a Patrik Po feb 02, 2004 11:24 pm

Hvala Soso, vendar vidm da je tam AR forum, torej imajo (hote ali nehote) subjektivno mnenje, jaz pa zelim predvsem objektivnega....

Lep pozdrav ! :D
It's fun to be wild !

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Po feb 02, 2004 11:31 pm

No jaz bom pa tak rekel...
Moja sestra ima Alfo 147 1.6 120 KM letnik 2002 8)
Recimo da avto leti, ampak poraba je pa nenormalna teh avtov.. povprečno pije med 11-12 litri na 100 km.. pred kratkim sem se peljal v celje v kino.. poraba je bila 13l ... nisem nič šparal.
V glavnem... tolko iz moje strani.. alfe so znane da rade pijejo

Lp 8)
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 03, 2004 9:14 am

Ja jst sem se tut nekaj casa zanimal za Alfo... pa sem v dvomih, ce bi dal toliko denarja za sicer zelo lep avto (meni osebno najlepsi v srednjem razredu) a nekoliko "nezanesljiv". Tudi jaz sem se zanimal za Alfo in mi je en alfist, sicer tudi clan tega foruma (mogoce se tudi sam oglasi ;)), povedal da sicer je nekaj serijskih slabosti kot verjetno pri vsakem avtomobilu, a ce imas pravega serviserja te ne stane prevec. Avto je zame osebno prevec pozresen po mestu. Sam sem sicer razmisljal o JTDju, sam to je italijan in je za pricakovati kaksen manjsi "neplaniran" servis, ki je bolj obremenjujoc za zivce kot denarnico. Ce kupis tak avto, pricakujes da bo delal.

Alfa je dama... lepa in dobro potegne... sam moras z njo ravnati tako kot z damo... ce jo zanemarjas... bo rezultat kot pri dami... no fucking pleasure :P

LP ;)

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To feb 03, 2004 10:09 am

jst sm mel 156 2,4 JTD, pa je kul avto poraba okol 7,5 če ga tišiš, lega na cesti fenomenalna (z dobrimi gumami), pospeški tut, notranjost športna, styling se lahko nardi hud! men je zlo dober avto!
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So feb 07, 2004 6:21 pm

Daco je napisal/-a:Alfa je dama... lepa in dobro potegne... sam moras z njo ravnati tako kot z damo... ce jo zanemarjas... bo rezultat kot pri dami... no f***ing pleasure

Tole si pa tko lepo povedu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Ne feb 08, 2004 1:47 pm

Moj prvi avto je bla alfa, in tud v prihodnosti, bližni al pa ne bom kupu alfo, če bom le lahko, ker so to avti z dušo, enostavno se ti ne more zamert, ker vsakič ti da nor filing ko pritisneš gas, ko se voziš komfortno elegantno, aahhh alfa i love you :)=(:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov