ribcek je napisal/-a:zanima me pri katerih avtomobilih je najbolj izpopolnjen 4 kolesni pogon, karavanska različica bmw 3 vs. audi 4 /2008 letnik in kako se pri obeh to pozna v vožnji, v kolikor se odločamo za nakup...
ejsim je napisal/-a:Verjetno Audi, glede na to, da ima že kar dooolgo tradicijo. Audi-jev in Subaru-jev 4x4, naj bi bil eden oz dva boljših. Mi smo imeli doma Subaruja in je res super. Zdaj..kolk boš ti dejansko opazil razlike, je drugo. Verjetno je za "normalne" pogoje tudi BMW-jev super. Za kak hud sneg in te zadeve, pa z navadnim avtomobilom itak nimaš kaj.
maniaxxx je napisal/-a:Drugače pa ti dam za pir če opaziš razliko med quatrro in x-drive., z obema boš prilezel dlje kot si sam upaš, sploh če boš za razliko od večine avtu privoščil tudi spodobno obutev normalnih dimenzij, ker 255 35 19 ni ravno guma za po snegu
maniaxxx je napisal/-a:lada niva je zakon.
Drugače pa ti dam za pir če opaziš razliko med quatrro in x-drive., z obema boš prilezel dlje kot si sam upaš, sploh če boš za razliko od večine avtu privoščil tudi spodobno obutev normalnih dimenzij, ker 255 35 19 ni ravno guma za po snegu
maniaxxx je napisal/-a:z obema boš prilezel dlje kot si sam upaš,
GregorM je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:z obema boš prilezel dlje kot si sam upaš,
Z obema se bo predvsem zelo dobro vozil po mokrih in zmerno zasneženih cestah. Ko je na cesti več kot 15 cm snega ali kakšen prehud graben tile 4x4 karavani hitro nasedejo. Če poizkušaš rinit naprej, pa še odlomiš kakšen kos plastike. Pri meni se A4 quattro odlično obnese, sem pa moral najprej parkrat obtičat v celem snegu, da sem se naučil, kdaj je treba odnehat. Največjo prednost sem občutil na avtocesti med močnim sneženjem. Na cestišču je bilo cca 5 cm snega in dvokolesni avti so počasi plesali ali vozili z verigami, jaz pa sem se peljal skoraj enako kot poleti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov