ejsim je napisal/-a:Recimo, če bi dal Audi-ja A8, BMW 7 ali 5 v fluorestečno zeleno barvo, bi te sigurno vsak vsak opazil
Black Beast je napisal/-a:gecco je napisal/-a:a_sist je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5330848&show=1
Z vpadljivo barvo, in 4 izpuhi mislim da bi znal obračat poglede tak avto...
oglas ni na voljo
Tale je pa hiter zginu...par minut nazaj sem ga še gledal.
kateri avto pa je bil??
Black Beast je napisal/-a:Ma nč zato, mal mi je dolgčas pa težim...
Ma ne ga srat no... ne glede na hud motor in opremo, 15.500 EUR za 7 let starega A3 je pa odločno preveč. Če sem natančen, najmanj 50% preveč, tole bi definitivno moralo biti pod 10 jurjev, đizs no saj to je v osnovi vendarle samo malo bolj nobel golf V.... za manj denarja dobiš 3 leta mlajšega Passata z identičnim motorjem in tudi 4x4 avtomatik... (sicer res da tisti A3 vsekakor izgleda bolj kul, pa vendar)Sendx je napisal/-a:Po izgledu niti ni... pa vseeno http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5244309&show=1
gecco je napisal/-a:Black Beast je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5330848&show=1
Z vpadljivo barvo, in 4 izpuhi mislim da bi znal obračat poglede tak avto...
Tale je pa hiter zginu...par minut nazaj sem ga še gledal.
kateri avto pa je bil??
ne spomnim se več, nič posebnega očitno
esem je napisal/-a:To začenjam dojemat kot ultimativni test poslovnih sposobnosti, ki ga bo(sta) avtor(ja) naredil(a) ali ne - odvisno, katerim kozlarijam se bo(sta) odpovedal(a) oz kaj bo(sta) izbral(a).
Sicer pa - 14000 za "plakat"? Ne bi bilo učinkoviteje objavit kako reklamo v kakšno avtorevijo ali prilogo "Na kolesih"? Samo razmislek...
Slicker je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:jaz sicer nevem zakaj bi 14k zaružo kao za promocijo na avtu, če bi si pa lahko kupo enega starega smarta, ostalo pa vložo v kako drugo vrsto promocije.. radio,letaki itd? pa bi mel več od tega, pomoje
avto sam bo neke vrste potujoči letak. gor bo samo reklama podjetja pa še to taka decentna. avto bo celoten v foliji s čimer se ukvarjava in pa nekaj kar bova štartala na novo, to je zaščitna folija proti kamenčkom in drugimi nesnagami na cesti. zato rabiva služben avto da se lahko s pomočjo njega predstavi kaj delava in na kakšnem nivoju. tak avto pa se rabi iz razloga da nebi bilo več primerov kot je bil ko sta prišla fant in punca da bi polimala poršeja pa reče ženska ko je videla cliota zunaj, veš to ni isto kot če bi delal enga cliota![]()
žal v tem poslu velja da si kar voziš in verjameva da če bova pridno in kvalitetno delala da se nama bo investicija recimo v roku dveh let povrnila.
upam da je zdaj bolj jasno zakaj se tak avto kupuje in da se neda tega prikazat z letaki in reklamami po radiju. sploh pa v štartu ko še nimava ogromno za pokazat bo prav prišel in verjetno tudi ceneje kot reklame na radiih, v revijah ipd.
hvala za predloge, stari poršeji so tudi moja šibka točka a ni to avto katerega rabiva. mora bit že oblikovno nekaj posebnega ne samo da je popoprana verzija z drugačnimi odbijači. ker za neukega človeka je recimo focus st nič kj dost drugačen kot navaden. (pa ne mislim nič slabega ali "poniževalnega" s tem)
GrEgEcN95 je napisal/-a:Imam občutek da je avtor samo vrgel kost za glodat sedaj se pa smeji ko zraven prebira tole temo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov