OT: uf, potem ni samo moja paranoja, ampak sem upravičeno živčen če na AC predme skoči kak avto z bicikli na strehi, še vedno pa seveda goni 140+...adamovc je napisal/-a: na žalost sem od prijateljev slišal že precej preverjenih zgodbic on padlih kolesih na avtocesti (tudi s Thule),
bajker je napisal/-a:...v njem prevažamo najbolj dragoceno, kar imamo, naše otroke. Zato avto, ki nima vseh elektronskih pripomočkov (ABS, ESP, ...), vsaj 6 varnostnih blazin ter 5 zvezdic na NCAPu, ne bi kupoval..
-tomi- je napisal/-a:bajker je napisal/-a:...v njem prevažamo najbolj dragoceno, kar imamo, naše otroke. Zato avto, ki nima vseh elektronskih pripomočkov (ABS, ESP, ...), vsaj 6 varnostnih blazin ter 5 zvezdic na NCAPu, ne bi kupoval..
...ravno to sem razmišljal minuli vikend med prebiranjem testov, specifikacij in odločitev je, da ko bomo kupili bomo kupili avto z ESP, minimalno 6x airbag (s stranskimi zavesami) in petimi zvezdicami ncap.
protonika je napisal/-a:
Me pa kar malo zaboli, ko takole srce parajoče pišete, da pri prevažanju najdragocenejšega, kar imamo, ne smemo šparati in kupujemo samo najboljše in najvarnejše - kaj pa tisti, ki nimamo tega denarja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov