Napisal/-a bolan Po dec 05, 2011 2:11 pm
Pozdravljeni.
Prosil bi vas za mnenje, in sicer zanimam se za nakup novega avta, ki pa bi naj bil Seat exeo st 2012 ali pa Renault megane grandtour. Zanima me predvsem mnenje o udobnosti, oba avta sta mi precej simpatična, mi je pa novi exeo s temi LED prednjimi lučmi zelo všečen. Avto bi se kupoval verjetno z ročnim menjalnikom, mi je pa precej všeč multitronic, pa me še zanimajo vaše izkušnje s tem. Poraba ni toliko v opciji, tako da pride v poštev tudi 1.8tsi.
Je res, da se bolj nagibam k seatu, že zaradi kakovosti motorjev, ker mi je precej pomembna predpostavka, da se avto čimveč vozi in je čimmanj na servisu. Do sedaj imam z renaultovomi motorji dobre izkušnje, vendar je bil moj prejšnji avto Seat in me je dobesedno prevzel.
Naslednja stvar, navigacija je pri Renaultu precej dobra, ne vem pa kako je s tem pri Seatu.
Najbolj pomembna stvar, ki pride v poštev pa je prostor - na splošno prtljažnik in pa prostor, ki ga imajo ljudje zadaj.
Prosil bi vas za čimveč informacij, ki bi pripomogle k nakupu, na kaj moram biti pozoren...
Hvala in lp.