Volvo-s60 je napisal/-a:Pa glede na izgled diska na zadnjih dveh slikah, bi rekel daje zadeva prekurjena (temni del), torej v izogib nadaljnim težavam bi bilo najbolj smotrno menjati diske, je pa velika verjetnost da se je na tej strani zataknil zavorni batek in je tako po hitrem postopku pojedlo nove ploščice.
ales66 je napisal/-a:Mišek najprej predlog, da odpri temo v galeriji.
Po moje je bila ploščica menjana saj je po slikah videti, da sta leva in desna enaki (TRW), ki jih serijsko ne dajejo gor, oziroma ponavadi je Peugeot znak in napis gor, čeprav jih izdeluje Ferodo, kot pri meni spredaj, kjer se je na originalni to videlo.
Pri meni je bil problem, da se je slišalo škripanje zadaj. Ploščice sem odstranil, očistil in namazal ležišča in je bilo potem v redu. Se mi zdi, da tele zavore zadaj še posebej potrebujejo občasno vzdrževanje, sicer lahko pride to tega, kar se je zgodilo na tvojem avtu.
Drugače pa se lahko (brezplačno) registriraš na peugeotov service.box http://www.peugeot.si/service-box/, kjer na podlagi številke šasije dobiš vse podatke, ki ti potem lahko služijo za iskanje neoriginalnih nadomestnih delov po katalogih proizvajalcev. Tako boš takoj vedel take stvari kot to ali imaš zadaj diske z ležaji ali brez. Pri mojem so brez ležajev.
damijanf je napisal/-a:hvala za odgovor........
a 1A svet so lopovi?
kaj pa hiša RAMASTRA? - POŠTENOST NA VIŠKU AL KAKO?( kilometri nazaj???.............)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov