Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

matople
Nov uporabnik

Volvo V40..JTD Mobile

Napisal/-a matople So dec 10, 2011 8:44 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5441237&show=1
Slika

Namen imam kupiti ta avto..pa sem malo preveriv na forumo in sem zaslediv da to podjetje rado prevrti kilometre nazaj..pa me zanima vaše mnenje o nakupo in če morda celo kdo pozna tale avto.

Zaslediv sem pa tudi tole o JTD Mobile:

"Sodeljujejo pa tudi s firmo, ki daje garancije na motor itd, to je velik plus
(plačaš vozilo ca. 200eur več pa imaš letno garancijo na vozilo - tudi rabljeno seveda)"

Torej ima en velik minus pa tudi en plus...ravno toliko je da sem v dvomih ali ga kupiti ali ne

Se zahvaljujem za vaše odgovore!
Zadnjič spremenil matople, dne So dec 10, 2011 10:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

h4ck
Stalni uporabnik

Re: Volvo V40..JTD Mobile

Napisal/-a h4ck So dec 10, 2011 9:41 pm

Taka tema že obstaja , uporabi iskanje :

viewtopic.php?f=18&t=75263&start=2140

Tudi JTD Mobile če vpišeš v iskalnik ga najde :D

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Re: Volvo V40..JTD Mobile

Napisal/-a sebaveh So dec 10, 2011 10:56 pm

-Če bi imel originalne Xenon luči, potem bi moral imeti tudi brisalce spredaj in brez gumba za nastavljanje višine pri stikalu luči. Torej ali ima kit noter, ali pa so kdaj menjali sprednji odbijač s takim brez lukenj. Kar pa je precej malo verjetno.
-Originalni brisalci so navadni, če se je že odločil za te tanke, potem bi ga dal še vsaj na sovoznikovo stran.
-Alarmne naprave tudi verjetno nima, vsaj originalne ne - ker potem bi bil gumb med radijem in klima komando, na levi strani kjer je sedaj blenda.
-Usnja nima, takšne sedeže imam jaz, in imajo ob straneh po dva pasova, ki sta zgolj le nek približek usnju, za okras. Drugače pa so sedeži povsem dovolj udobni.
-Potovalnega računalnika tudi nima, ker potem bi imel "info centre" gumb v levem delu tistega predala nad radijem.

Ostalih nepravilnosti pa ne vidim iz slike. To da zadnji odbijač izgleda malo povešen, je normalno. Pri meni je enako.
Motorji so Renaultove zasnove z Volvo predelavami in izboljšavami dizajna, zato niso problematični in ob rednem vzdrževanju zdržijo veliko.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov