Dej no pa nemorš met take zice u bavariji teli majo zihr čez 300k km kok so znucani. Drgač pa zanesljiv motor, poraba okol 10 litrov, se da čist solidno pelat seveda pa to dirkalnik ni. Poglej še mal na bmw forum tm skor use bmwje u Slo poznajo
Evo srebrni je že obdelan:
Evo pogledal zadevo....Čas ogleda 10 min.
Karoserijsko zgleda avto kar ok, linije so, razmaki tudi, edino lak se kruši iz sprednje "haube" (na BMW-ju še nisem videl), zelo malo pikic od kamenčkov na odbijaču in "haubi"... Ima pa dinamic xenon luči v katerih je v obeh voda v obrvi(polno vode - ne rosa ampak voda!), znotraj še kar ohranjen, tud pedala in ročica ampak vseeno dvomim v kilometre, I-drive kaže na želo po menjavi ploščic oz je senzor že preribalo, želi tudi menjavo mikrofiltra,...
Avto normalno vžge...se mi pa zdi odzivnost motorja glede na pritisk pedala slaba(navajen sem 530d), motor opran, nekaj listkov servisa je pripetih(vprašanje če so od tega vozila), pritljažni prostor čist,... gume tak tak,....
Ceno spustijo ob gotovini za cca300 eur,....
Moja ocena: Avto ugoden za tistega, ki zna sam kaj postorit,...ampak meni še vedno ne potegne 520i
lp. B.
Pa črni tut:
evo tuki je se neki podobnega ..
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5522277&show=1cel strihan, pa isto ko da je bil stihan s copicem....ga je gledal ze pou leta nazaj neki znanec...
Lej vsaka E60 za ta denar je taka (za pobruhat), ce pa ni prav pobarvana je pa nekaj drugega, za ta denar nemores pricakovat cudeza, saj se za ta denar se vedno prodajajo e39 in e46 ki so ze zgodovina od avtomobilov.
Sm samo skopiru iz foruma, tko da se ne obeta nč dobrga od teh avtov