esem je napisal/-a:PoLOdivjan je napisal/-a:zdaj sem pa uničil anketo, se opravičujem, se vidi da sem bil dolgo odsoten, res mi je žal da sem zbrisal glasove...še sam nevem kako mi je ratalo...
Ankete se ne da popravljat, ker se pri tem zbriše. Saj si postavil novo in je zdaj OK.
Sicer pa je izbor odvisen tudi od vožnje . koliko km, bolj AC, relacije, mestna, koliko prostornosti potrebuješ (tu je Superb dva razreda nad konkurenco), voziš športno, umirjeno, kako je z udobjem (tu je C5 nad konkurenco - ima pa še to prednost, da polno naložen nič ne počepne - hidravlika).
PoLOdivjan je napisal/-a:nekako sem odločen za c5 hdi 140 tourer Tendance, + paket tendance zaznavanje (parkirni senzorji spredaj zadaj, merilec razpoložljivega prostora in samozatemnitveno ogledalo) smo se spogajali na 21000 eur...avto je všeč tudi moji ženi kar tudi nekaj pomeni...
pri passatu bi mogel seči globje v žep, pa še zaradi popusta bi bilo kolobocij...
jutri grem avto zaarat...
PoLOdivjan je napisal/-a:nekako sem odločen za c5 hdi 140 tourer Tendance, + paket tendance zaznavanje (parkirni senzorji spredaj zadaj, merilec razpoložljivega prostora in samozatemnitveno ogledalo) smo se spogajali na 21000 eur...avto je všeč tudi moji ženi kar tudi nekaj pomeni...
pri passatu bi mogel seči globje v žep, pa še zaradi popusta bi bilo kolobocij...
jack86 je napisal/-a:PoLOdivjan je napisal/-a:nekako sem odločen za c5 hdi 140 tourer Tendance, + paket tendance zaznavanje (parkirni senzorji spredaj zadaj, merilec razpoložljivega prostora in samozatemnitveno ogledalo) smo se spogajali na 21000 eur...avto je všeč tudi moji ženi kar tudi nekaj pomeni...
![]()
![]()
Če je žena zadovoljna, je cela familja vesela! To drži kot pribito!
PoLOdivjan je napisal/-a:Danes sem bil na testu hyundaia i40, na kratko menim da je avto vreden ravno toliko kot elantra, mogoče kakšnega jurja več, tudi s popusti so krepko predragi, sama izdelava me ne prepriča, čeprav je avto izredno lep..i40 odpade...
Gosic je napisal/-a: Škoda mogoče največ ponuja ( samo se mi dozdeva da je ta največ le 2.0 TDI).
Gosic je napisal/-a:PoLOdivjan je napisal/-a:Danes sem bil na testu hyundaia i40, na kratko menim da je avto vreden ravno toliko kot elantra, mogoče kakšnega jurja več, tudi s popusti so krepko predragi, sama izdelava me ne prepriča, čeprav je avto izredno lep..i40 odpade...
Ja, ja mož. Tole bi lahko še debaterali polno v noč. Sem bil tudi jaz v salonu z Opli, pa je plastika škripala pri Insignii. Tudi pri C5. Pa sem se teh plastik le dotikal. Vožnjo s tem si raje ne predstavljam. Sem pa stestiral tako Elantro kot i40. Avta sta kot noč in dan. Aja, poraba pa je bila 7.5 litra, pa sem ga žgal čez mesto (i40), cca 20km. Z Cee'dom imam spodaj( le poglej podpis). Škoda mogoče največ ponuja ( samo se mi dozdeva da je ta največ le 2.0 TDI). Moj glas je šel Toyoti, če bi lahko bi ga dal še Mazdi in pa Hyundaiu, mogoče tudi Insignii ( bolj zaradi lepote, ker mi je še vedno všeč). To bi bil moj izbor.
Sicer pa čestitke za nakup!
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov