Hvala Lukp, sem prebrskal link, ki si mi ga poslal, kjer so res navedene dobre in slabe strani obeh. Slaba stran je, da moja odločitev zaradi tega ne bo nič lažja
Hvala še enkrat tudi vsem ostalim za komentarje in pomoč. Na koncu bo res odigralo vlogo, pri katerem avtu dobim več za svoj denar. Dnevno brskam po netu in opažam, da 508smici že kar vztrajno padajo cene, kar je dobro. C5ke thpja tourerja še vedno ni na spregled, vendar pa vidim, da se prodaja že kar nekaj 164hdijev z prevoženimi do 35tisoč km in imajo ceno okoli 20 tisočakov, celo z exclusive opremo, kar je tudi dobro!
Bom počakal do konca leta, ko se bodo začele akcije pri obeh modelih in, ko bo leto okoli bodo za letošnje modele tudi nižje cene. Če pa bom dobil kakšnega 164hdija z kakšnimi 15-40 tisoč prevoženimi za pameten denar, se bom definitivno zanj odločil. V tem primeru VAS BOM PRED NAKUPOM ŠE ENKRAT PROSIL ZA POMOČ, DA SI SKUPAJ OGLEDAMO AVTO, KI SI GA BOM IZBRAL, DA VIDIMO ČE JE PRODAJALEC ZANESLJIV, ČE JE AVTO VREDU ITD. Nekomu, ki se resnično spozna na avtomobile sem pripravljen tudi nekaj plačati, da bi si z mano odšel ogledati avto, da ga prečekira, če je bil razbit, da ima realne km itd....