ŽuŽeK je napisal/-a:Kako se pa obnese ta 1.2 TSI motor, mal sm skepticn da tolk mjhna prostornina da tolk konjevAstra se mi zdi vredu sam je pa (moje mnenje) obupno grda zunanjost. Korejci (KIA, Hyundai,ipd,..) se mi zdijo vredu sam mi njihovo poreklo ne disi najbol, vase mnenje?
ŽuŽeK je napisal/-a:Kako se pa obnese ta 1.2 TSI motor, mal sm skepticn da tolk mjhna prostornina da tolk konjevAstra se mi zdi vredu sam je pa (moje mnenje) obupno grda zunanjost. Korejci (KIA, Hyundai,ipd,..) se mi zdijo vredu sam mi njihovo poreklo ne disi najbol, vase mnenje?
To ni res!Badzo je napisal/-a:ŽuŽeK je napisal/-a:Kako se pa obnese ta 1.2 TSI
...- v bistvu je zadeva popolnoma enakovredna nekemu 1.6 atmosfercu z nekih cca. 100-115KM.
maniaxxx je napisal/-a:Ne kupuj 1.2 tsi, razen če si rad na servisih, sam to ti povem, pa tudi poraba ni ravno mala, ne toliko kot obljubjajo.
King1 je napisal/-a:
Zelo dober predlog. To je to za ta denar.
Je pa res, da te 1.2 tsi v octaviji zelo preseneti, če ravno nisi nek hud dirkač. Je v družini taka škoda in jo ne morjo prehvalit. Tudi poraba ni tako huda kot se omenja tule gor. Pa uspešen nakup.![]()
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:
Zelo dober predlog. To je to za ta denar.
Je pa res, da te 1.2 tsi v octaviji zelo preseneti, če ravno nisi nek hud dirkač. Je v družini taka škoda in jo ne morjo prehvalit. Tudi poraba ni tako huda kot se omenja tule gor. Pa uspešen nakup.![]()
lp
Menjava turbine pri 20kkm ni ravno razlog da hvališ motor....ali pač..mogoče sem samo js čuden, ko pričakujem, da NOV avto dela brez izrednih servisov vsaj nekaj časa...
Sam avto je pa odličen ( škoda ) to pa je vsekakor res, samo 1.2 tsi ni ravno biser zanesljivosti...
maniaxxx je napisal/-a:Prašaj mene ali je slučaj, da od dveh 1.2 tsi motorjev v familiji sta imela oba težave, pa nista osamljena primera, sploh POLO.
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Prašaj mene ali je slučaj, da od dveh 1.2 tsi motorjev v familiji sta imela oba težave, pa nista osamljena primera, sploh POLO.
Seveda je problem a ker te poznam in vem za tvoja čustva do VW-ja bom tiho.![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov