Mindflash je napisal/-a:Vsekakor glej BMW 3 in Audi A4, ker dobiš za isto (ali manjšo!) ceno boljše in bolj opremljeno vozilo, kot rang nižja modela 1 in A3. Skregano z logiko, a tako je.
Poleg tega ti pa priporočam, da za BMW-ja dodaš še 2 tisočaka in kupiš novejši model E90. Po kvaliteti je mnogo boljši kot E46, ki ne velja ravno za biser zanesljivosti in nepokvarljivosti.
Mindflash je napisal/-a:
Oprosti, ampak ali ni malo bolano za 7 let star avto dajati 12000€, med tem ko dobiš novega za dobrih 25000€? Realno gledano niti najbolje ohranjen primerek ni vreden več kot 10000€, raje še kakega jurja manj.
tadej2010 je napisal/-a:Slicker je napisal/-a:pejdi ti raj nekam izlet in poskušaj dosečt 2.7 litra porabe s svojim tuntotom, v diskusije glede nemcev se pa ne vmešavaj več. če človek misli da je 5 let star audi, vw ali bmw boljši od novega fiata verjetno ima razloge. jaz jih nimam pa tut mislim tako. tako da nehaj že enkrat srat po temah s VW tematiko.
Hvala za podporo. Tudi sam ne poznam italijanskih, francoskih & ostalih avtomobilov, nimam z njimi izkušenj in tudi ne pljuvam po njih saj dandanes ni več slabega avta, ostaja le prepričanje. Doma smo imeli zmeraj nemce nikoli nas niso pustili na cedilu zato se sam odločam za nakup nemca. Ne pljuvam po ostalih avtih saj vem da slabe znamke ni drugače nebi bila na tržišču.
Lp in lep preostanek dneva
tristan01 je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:Vsekakor glej BMW 3 in Audi A4, ker dobiš za isto (ali manjšo!) ceno boljše in bolj opremljeno vozilo, kot rang nižja modela 1 in A3. Skregano z logiko, a tako je.
Poleg tega ti pa priporočam, da za BMW-ja dodaš še 2 tisočaka in kupiš novejši model E90. Po kvaliteti je mnogo boljši kot E46, ki ne velja ravno za biser zanesljivosti in nepokvarljivosti.
Za dober E90 bo žal moral dodati še precej več kot jurja ali dva pri svojem proračunu. Sem pred nekaj meseci iskal takšen avtomobil, in po 3 ali 4 mesecih iskanja obupal. Zakaj? Zato ker so v ponudbi samo vozila z vprašljivo zgodovino. Če razmišljaš o dobrem primerku izberi raje E46 s preverjenim poreklom in dobro opremo. Glede kakovosti dodelave med E46 in E90 pa bi lahko odprli novo temo, saj avtomobila v nekaterih detajlih odstopata vsak v svojo smer.
Moj izbor pa bi bil spodnji kandidat:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3957764&show=1
Cena je sicer dokaj optimistična, je pa avtomobil z znano zgodovino in takšen kot ga želiš. Lastnika pa najdeš tudi na BMW forumu.
Lp Tristan01
Courage™ je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:Vsekakor glej BMW 3 in Audi A4, ker dobiš za isto (ali manjšo!) ceno boljše in bolj opremljeno vozilo, kot rang nižja modela 1 in A3. Skregano z logiko, a tako je.
Za dober E90 bo žal moral dodati še precej več kot jurja ali dva pri svojem proračunu. Sem pred nekaj meseci iskal takšen avtomobil, in po 3 ali 4 mesecih iskanja obupal. Zakaj? Zato ker so v ponudbi samo vozila z vprašljivo zgodovino. Če razmišljaš o dobrem primerku izberi raje E46 s preverjenim poreklom in dobro opremo. Glede kakovosti dodelave med E46 in E90 pa bi lahko odprli novo temo, saj avtomobila v nekaterih detajlih odstopata vsak v svojo smer.
Moj izbor pa bi bil spodnji kandidat:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3957764&show=1
Cena je sicer dokaj optimistična, je pa avtomobil z znano zgodovino in takšen kot ga želiš. Lastnika pa najdeš tudi na BMW forumu.
Lp Tristan01
Mater, takega lepotca pa se ne
Po forumu brska: Google [Bot] in 21 gostov