airbus320 je napisal/-a:Aja, pa še ena zadeva me je motila, in to je ročna (nožna) zavora; po moje ta princip ročne zavore bolj narejen oz mišljen za avtomatika, najbrž veš o čem govorim![]()
lp
airbus320 je napisal/-a:Živjo,
mi ga imamo (2,4 letnik 96) že 3 leta, ga pa prodajamo (v bistvu ga uradno prodaja tast, ker je nanj registriran), ker ima žena nov avto. Z avtom, v teh treh letih, smo imeli samo en problem, in sicer potrebno je bilo menjati komplet števec, ker se mu je nekaj poblesavilo. Na cesti oz med vožnjo ponoči so se mi prižgale vse možne lučke na armaturi, vsi kazalci so padli na nulo, vklopili so se mi vsi smerniki, brisalci,.......v glavnem, ves avto "utripal"Avto ima cca 205000km.
Kaj je bil vzrok oz okvara ne vem, vem da je mehanik menjal komplet števec. Drugače, avto je delal bp, v teh treh letih smo naredili velik servis ter dva redna.
Minusi (za moje pojme):
-ker imamo tri majhne otroke, sem moral voziti obe zadnji sedežni vrsti, ker v eno nisem mogel pripeti 3 otroške sedeže, posledično nič prtljažnika.
-poraba....hm.....kar dobro pupa
-avto (vsaj naš) ima za moje pojme blesav imobilizator, če ti nekje v jebinah crkne daljinec oz prazna baterija, avta ne moreš zalaufat, oz če ne odkleneš vrat z daljincem, avto ne prižge
Drugače pa, drsna vrata (zaradi otrok) zakon, v treh letih nobenih problemov (imamo dobrega serviserja, Sedej Jani), avto se fajn vozi, pa tudi nepremičnina ni. Upam, da sem kaj pomagal.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov