sandis je napisal/-a:Pozdravljeni.
Kupujem renault laguno 1.9 dti, letnik med 1998-2000. Iščem avto, ki je zanesljiv in v odličnem stanju in brez rje, v vrednosti do 2.500 evrov. Če jo kdo prodaja ali ve za koga, ki jo namerava prodati, bom vesel, če se oglasi, lahko tudi na mail sandi.reno@gmail.com
Že vnaprej hvala in lep pozdrav.
lancia hf je napisal/-a:Ravno danes sem dal za Scenik-a 1.9 dci L 01 1800€ (Samo za primerjavo)
lancia hf je napisal/-a:Ravno danes sem dal za Scenik-a 1.9 dci L 01 1800€ (Samo za primerjavo)
lancia hf je napisal/-a:Sigurno pa nemoreš na 11 let staremu avtu pričakovat da bo kot skoraj nov.
Kalos je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Sigurno pa nemoreš na 11 let staremu avtu pričakovat da bo kot skoraj nov.
Razen če je znamke WMB ane
lancia hf je napisal/-a:Kašen motor je bom še videl, lučki za air-bag se ji malo cufa ampak nič za to, avto bo trpel tako kot je golf, ki je pa ratal premajhen za moje (fuš) potrebe![]()
Sigurno pa nemoreš na 11 let staremu avtu pričakovat da bo kot skoraj nov.
Kalos je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Sigurno pa nemoreš na 11 let staremu avtu pričakovat da bo kot skoraj nov.
Razen če je znamke WMB ane
WMB je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Kašen motor je bom še videl, lučki za air-bag se ji malo cufa ampak nič za to, avto bo trpel tako kot je golf, ki je pa ratal premajhen za moje (fuš) potrebe![]()
Sigurno pa nemoreš na 11 let staremu avtu pričakovat da bo kot skoraj nov.
Glede na to, da sem na renojih skor doktoriral: airbag lučka pri tem modelu je ponavadi slab stik pod sedeži ali pa je problem v ploščatem kablu v volanu.
Ta ne bo trpel....ta le ugasne....brez opozoril....
lisko je napisal/-a: DCI pa je CR sistem že?
Za ta denar dobiš že novejšo laguno.
lp
sandis je napisal/-a:Za ta denar dobiš že novejšo laguno.
lp
Vem, ampak si želim ta model in iščem avto, ki bo res vreden svojega denarja - v odličnem stanju, ker sem teh lagun šel gledat že precej in so bile sama žalost...
sandis je napisal/-a:Za ta denar dobiš že novejšo laguno.
lp
Vem, ampak si želim ta model in iščem avto, ki bo res vreden svojega denarja - v odličnem stanju, ker sem teh lagun šel gledat že precej in so bile sama žalost...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov