SuperSnake je napisal/-a:Lp!
Nisem imel priložnosti voziti ta avtomobil tako da ti ne znam povedati nič o tem tako da ti bodo najbolje povedali vozniki Hond. Vprašaj še na Honda forumu (če še nisi)
ribcek je napisal/-a:mi lahko kdo, ki je zelo blizu tem avtom pove kakšne so vozne lastnosti, kako se motor obnese, imajo kakšne napake na motorju, katere letnike gledati...http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5491822&show=1
dvorjan je napisal/-a:Sicer sem si lastil limuzino in ne karavana, ampak za obcutek bo.
Plusi motorja:
- veliko moci
- proznost (pospeski, koncna)
- veriga (odpade servis jermena)
- ugodna poraba goriva
Minusi:
- obcutljiv glede olja (rabi dobro olje, tudi popiti ga zna precej ob tiscanju); sam sem raje delal menjave na 15k km in ne na 20k km
- zahteva redno preverjanje olja - ko posveti lucka je skoda ze narejena
- pokanje izpusnega kolektorja pri dizlu (zelo drago popravilo/zamenjava)
Lega na cesti dobra, precej udobno se pelje tudi na 17 col platiscih in gumah 225/45/17.
Glej pa facelift modele, torej tiste s prozornimi lucmi in zmigavci ter vec kroma na maski.
Se precej vec informacij in izkusenj najdes na Honda forumu ...
ribcek je napisal/-a:dvorjan je napisal/-a:Sicer sem si lastil limuzino in ne karavana, ampak za obcutek bo.
Plusi motorja:
- veliko moci
- ugodna poraba goriva
Minusi:
- obcutljiv glede olja (rabi dobro olje, tudi popiti ga zna precej ob tiscanju); sam sem raje delal menjave na 15k km in ne na 20k km
Lega na cesti dobra, precej udobno se pelje tudi na 17 col platiscih in gumah 225/45/17.
Glej pa facelift modele, torej tiste s prozornimi lucmi in zmigavci ter vec kroma na maski.
to je 2007-09
jacques33 je napisal/-a:ribcek je napisal/-a:dvorjan je napisal/-a:Sicer sem si lastil limuzino in ne karavana, ampak za obcutek bo.
Plusi motorja:
- veliko moci
- ugodna poraba goriva
Minusi:
to je 2007-09
Bolj točno od 2006 do sredine 2008, ker sredi 2008 je prišla že nova generacija ven.
Navedeni minusi pa se pojavijo, če je bil avto dosti vožen pri visokih hitrostih. Pa še en minus je, če je bil avto čipiran, gre rada tudi sklopka k vragu.
Pri teh avtih je zelo malo oz nič seriskih napak. Kupi, servisiraj, pelji... Mene je edino oz me moti ko furam kolegovega to da ima nekako čudno odziven volan na način ko ga recimo v kakem rondoju zasučeš do neke srjanje pozicije se ti zdi da kar premehak postane naenkrat. Čuden občutek tak kot da bo zdrsnil pa čeprav ima dobro lego. lp.ribcek je napisal/-a:v oči mi je padel tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5637585&show=1
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 18 gostov