Najverjetneje gre za tale avto:tejka83 je napisal/-a:odločila sem se da svoj stari avto zamenjam in sicer mi je v oči padel ford mondeo 2.0 tdci letnik 2008...če se odločim za nakup ali se naj raje za 1.8 tdci...ker sem punca pa ponavadi smo pri takih stvareh bolj neumne me zanima mnenje....
ta avto sem si šla že ogledat skupaj s fantom k enmu preprodajalcu pa me tudi predvsem zanima če ima kdo izkušnje z AVTOCENTER PANDA D.O.O šKOFJA VAS PRI CELJU oziroma WIKRA D.O.O iz istega kraja....
Ja, saj to se sicer vidi - ampak vseeno, ali je možno da so na enem avtu videti skoraj kot da še niso bili uporabljeni (praktično kot bi gledal avto iz salona), na drugem pa se zelo očitno vidijo sledi uporabe?radar je napisal/-a:@sonic to so različni tipi sedežev...
lp
sonic je napisal/-a:Ja, saj to se sicer vidi - ampak vseeno, ali je možno da so na enem avtu videti skoraj kot da še niso bili uporabljeni (praktično kot bi gledal avto iz salona), na drugem pa se zelo očitno vidijo sledi uporabe?radar je napisal/-a:@sonic to so različni tipi sedežev...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov