peroRS je napisal/-a:106 je napisal/-a:tad23 je napisal/-a:106 je napisal/-a:Za tak dnar dobiš že novo obliko 2006 letnik SLO poreklo itd
cene a4 l.2006 s primerljivo opremo, s-line, quattro! itd. se začnejo pri nekje 14k€ in naprej (avto.net), tko da ne bluzi...
Pred kratkim je kolega kupil SLO A4 2.0 TDI Multitronic 2006 z preverjenimi 150.000km od prvega privat lastnika za mislim da 9500€ to se meni zdi boljši nakup oziroma super nakup .... odloči pa naj se vsak sam za sebe
Sam je 2.0 TDI Multitronic (nekateri bi rekli sanjska kombinacija) ter ni quattro, zato pa taka cena
To pomeni zgolj to, da je omenjeni sumljivi šrot s prevrtenimi kilometri pač vreden še manj, jasno...tristan01 je napisal/-a:ribcek je napisal/-a:ima sline, ima quattro pogon, 1. lastnik, servisiran,ja malenkost mora biti dražji od ostalih se vam ne zdi, pejta pa mu dejte 7jurjev, sam ga ne boste dobil, ker prodajalec ne odstopa niti mm.
Ribcek nima smisla prepričevat prepričane. Zaradi take miselnosti kot v teh nekaj postih je naš trg poln smeti in odpadnih vozil navlečenih z vseh vetrov EU. Bomo jutri rajši spet debatirali zakaj je na dobro ohranjenem primerku iz drugega konca EU in s slučajno "izgubljeno" servisno knjigo pri 110.000km že drugič spustila dušo turbina in zakaj šope ne delujejo več.Tako pač je pri nas... Ljudje bi vse imeli napol zastonj. Ko se na trgu pojavi vsaj na prvi pogled lepo ohranjeno vozilo, ki kot kaže ne skriva nobenih presenečenj pa je naenkrat predrago... Seveda če pa so poceni uvožena j***a dosti cenejša in so referenca za ceno na trgu.
LP Tristan01
peroRS je napisal/-a:106 je napisal/-a:tad23 je napisal/-a:106 je napisal/-a:Za tak dnar dobiš že novo obliko 2006 letnik SLO poreklo itd
cene a4 l.2006 s primerljivo opremo, s-line, quattro! itd. se začnejo pri nekje 14k€ in naprej (avto.net), tko da ne bluzi...
Pred kratkim je kolega kupil SLO A4 2.0 TDI Multitronic 2006 z preverjenimi 150.000km od prvega privat lastnika za mislim da 9500€ to se meni zdi boljši nakup oziroma super nakup .... odloči pa naj se vsak sam za sebe
Sam je 2.0 TDI Multitronic (nekateri bi rekli sanjska kombinacija) ter ni quattro, zato pa taka cena
Jaz pa močno sumim da si v resnici ti (ali pa kak tvoj kolega) prodajalec tega avta.ribcek je napisal/-a:ima sline, ima quattro pogon, 1. lastnik, servisiran,ja malenkost mora biti dražji od ostalih se vam ne zdi, pejta pa mu dejte 7jurjev, sam ga ne boste dobil, ker prodajalec ne odstopa niti mm.
peroRS je napisal/-a:Kaj pa ostalih 10% ?
Sjee je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Kaj pa ostalih 10% ?
Večina jih lahko pride z FWD skoraj povsod...
on: Vsekakor predrag avto. oz. precenjen. Sam bi dal največ 7500 zanj.
In ja, kot sem že na prvi strani rekel, avto je predrag, tako kot vsi ti "premium" avti ala Audi, BMW. Samo dokler bo miselnost ljudi pri nas taka, da se pod avto šteje samo tisto kar ima štiri krogce, propeler ali pa zvezdo na nosu bodo tudi cene rabljenih take.
ribcek je napisal/-a:kot je že nekdo napisal, 7.500 pa kvit, več ni vreden, sicer je pa letnik 12/ 2003
106 je napisal/-a:ribcek je napisal/-a:kot je že nekdo napisal, 7.500 pa kvit, več ni vreden, sicer je pa letnik 12/ 2003
Med 6 pa 7 pa res .... in za tolko ga bo na koncu tudi dal najvrjetneje v neko avtohišo ,čeprav se zna tudi zgodit da mu bo tam trgovec dal 9 jurjev ,če bo vzel kak hud avto bo pač njegova marža malo manjša in je pravzaprav enako kot ,če bi ga dal za nekje 7
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov