Ceed je napisal/-a:Na katerem skladišču je to bilo?
TRT 7, oz. kontejnerji so prileteli z refula dol, pokosili par hidrantov in se ustavli v avtih (vecino Mitsubishi)

Ceed je napisal/-a:Na katerem skladišču je to bilo?
diamant72 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:diamant72 je napisal/-a:- baje so avtomobili za SLO iz Ukrajine, ne Slovaške ...pol je bil samo na tovornjaku iz Slovaške
kje is ti zasledil da delajo kije v ukrajinikolikor jaz vem je edina fabrika v evropi na slovaskem
AutoZAZ![]()
No zgodba gre tako, pred kratkim sem se pogovarjal z znancem, ki dela v KMAG - na višjem položaju. Vprašal sem ga, zakaj je Kia (ceed) v Nemčiji toliko dražja. In mi je odgovoril, da za nas Kie (ceed) prihajajo iz Ukrajine. Kvaliteta naj bi bila enaka ... Sicer je šaljivec od nekdaj, samo nisem imel občutka, da se je tudi tokrat hecal ...
Update: Izdelujejo pa jih tudi v ruski enklavi Kaliningrad, ki je v Evropi ...
crxdelsol je napisal/-a:ColdMan87 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Dajte ne ga srat da prodajajo avte za ceno novega kateri so bli razbiti... Dejstvo je da se avtomobili včasih med transportom tako ali drugače poškodujejo in se nato kaki del res popravi. Govorim o majhnih jamicah, risih in podobno. Če pa je kateri prepričan da je kupil razbit avto za ceno novega, pa naj gre kar tožit prodajalca, bo lepe denarje skasiral. Vsak prodajalec ki je malo pameten bo avto kateri je res bil razbit prodal kot rabljeniga, testniga ali kakorkoli drugače. Boljše je pozabit par tisoč eurov, se izognit slabemu glasu, tožbam in pa kazni.
Pa lep pozdrav
zadnjič pripeljala stranka iz salona ford Kugo, star 4 ure...po ogledu avteja sem ugotovil da zadnji del ni kakor ne štima, razmak na eni strani tak vlki da bi lahko dal milko noter, luč ena stran zamakjena, spojler za 2cm višji od strehe, sprednje luči gledali iz odbijala...potem pa stranki prodajalec reče da ne smejo nič na avtu delat ker ga robot sestavi in je to to kak sestavi ga sestavi...ne me jebat no...sej pa te ma firma preden gre avto iz tekočega traka finish ljudi zaposlene...
Marsikaj delajo avtohiše samo da prodajo avte, ki jih oni tak dobijo še z dodatnim popustom...
Je ta kuga iz južnega konca slovenije ?
Vem za zgodbo ko so eno Kugo pripravljali da jo bo kupec vzel, dan prej jo je še mehanik pripravljal da lahko gre iz avtohiše (nevem kaj pač preverjajo tekočine, olje, itd.-nevem) imel je v vzratni in prižgal avto skozi prednjo šipo..avto je skočil v steno. Do drugega dneva popoldan ko je prišel kupec ponjo je bila že spet "nova". Zgodba je slišana od mehanika ki je pizdarijo naredil in lastnika avtohiše. Je kuga bela ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov