Imbecilus je napisal/-a:Še moj skromni predlog.
(poglej pod opombe)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5259783&show=1
Pametno da si se odločil za malo večji avto. Sam iz lastnih izkušenj dobro vem kakšna je razlika, če se na daljšo pot pelješ z golfom V ali cliotom mk2 (mogoče je clio mk3 kaj boljši, ne vem).cusco112 je napisal/-a:No pa ste me navsezadnje prepičali. Dokončno sem se odločil za nakup golfa V-tke.
Tale model mi je najbolj simpatičen: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5298938&show=1
Koliko 'pogledov deklet' ujame ali ne ujame, je pomojem približno isto pri obeh avtih, če mene ne vprašaš... Za plehp*če sta v vsakem primeru oba prešvoh, a noben pameten se sploh ne obremenjuje s takimi babami.Cy17 je napisal/-a:Je pa res da boš kakšen pogled deklet prej ujel s simpatičnim focusom (facelift), kot z ljudskim golfom.
sonic je napisal/-a:Koliko 'pogledov deklet' ujame ali ne ujame, je pomojem približno isto pri obeh avtih, če mene ne vprašaš... Za plehp*če sta v vsakem primeru oba prešvoh, a noben pameten se sploh ne obremenjuje s takimi babami.Cy17 je napisal/-a:Je pa res da boš kakšen pogled deklet prej ujel s simpatičnim focusom (facelift), kot z ljudskim golfom.
Za normalno žensko bosta pa tudi taka avta zelo v redu - bolj ji je važno da je avto brezhibno vzdrževan in čist..
cusco112 je napisal/-a:Skoraj dober mesec sem si ogledoval avtomobile ki so se v Franciji prodajali na licitaciji in opazil kaj počne Poetovia avto!!!!
Ti avtomobili na licitaciji imajo že kar nekaj km tam od 100k pa do 200k. Vse avte ki pa sem jih tudi jaz spremljal je kasneje prodajal v Sloveniji Poetovia avto, število km pa je bilo na avto.net bistveno nižje kot(znižali so jih od 30k pa do 50k), zanimive goljufije kako da se to ne kaznuje????
Če mi kdo ne verjame sem si naredil tudi printscreene, številka šasije je ista in tudi vse ostalo!
need 4 speed je napisal/-a:OFF:Vprašanje administratorjem...kako se kopira tabela iz Worda, da ostane v "prvotni" obliki?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov