mirko123 je napisal/-a:Prikolica odpade. Treba bo pa nabavit nekaj z velkim prtljaznikom še zaradi opreme za kampirat. Tako da ja Partner in Berlingo, pa tudi Doblo in Kangoo.
Kar se prostornosti tiče so pomoje vsi približno enako ali se motim? Edino novi doblo je res večji.
Berem, da naj bi imeli dobloti dobre motorje JTD, kangooji pa slabe. Take stvari me zanimajo. Če morem bit pozoren na kake zadeve kot je mašina ipd ali naj samo gledam ohranjenost in čimmanj kilometrov?
JTD je ok, pa tudi dCi v kangooju ne zaostaja bistveno! Bencinski motorji v kangooju so pa itak bulletproof.
Kangoo je izmed naštetih najbolj špartanski (za moje pojme - največ pleha v kabini, čeprav drugi tudi niso najboljši). Doblo mi ne potegne niti oblikovno niti tako.
Sam bi v primeru nakupa takega avta vzel Citroen Berlingo. Citroen zato ker ima bojšo servisno mrežo kot Peugeot, pa še če se prav spomnim je enkrat kolega rekel da je servis za partnerja dražji kot pa če pelješ Berlinga na citroenov servis - pa čeprav je v osnovi to isti avto. HDIji v teh avtih so tudi dobri.
Moj glas gre Berlingu!
Še en namig (pa da ne boš mislil da kaj usiljujem ali pa karkoli): poglejta kot je predlagal W3s7 S1D3, mogoče sploh ne potrebujeta večjega avta. Ali pa mogoče kak enoprostorec Scenic, Xsara picasso ali pa kaj podobnega.