sonic je napisal/-a:Ne poznam trgovca in tudi ne tega kokretneg avta, ampak na prvi pogled bi rekel da to utegne biti v redu zadeva.
Edino če boš šel gledat ta avto, natačno preveri seznam opreme - recimo v oglasu ni naveden tempomat, ki ga ta primerek 100%, ima (ker je to v osnovni opremi čisto vseh Touranov, vsaj tega letnika). In če so pozabili tempomat, so morda še kaj drugega - ali pa pomotoma napisali kaj, česar ni...
Mene osebno bi zaenkrat motila le ponesrečena izbira barv (sicer lepa modra paše mogoče na običajne Tourane, na CrossTouranu pa ne najbolj; tudi barva sedežev mi preveč všeč, ampak OK).
Razliko med navadnim in CrosTouranom poznaš?
SIcer so te letniki Touranov menda OK, vsekakor na splošno pri Touranu glej da bo letnik 2007 ali novejši, ker takrat je bil facelift in so ga kar dosti polepšali, tudi v kabini so materieli lepši in se zdijo boljši...
Z motorji 2.0 TDI je bilo nasploh menda dosti težav, ampak če je letnik 2008 je morda že poštimano, poleg tega ima ta primerek močnejšo 170-konjsko varianto tega motorja, mogoče je pri tem itak kaj drugače (naj pove kdo ki bolj pozna kaj točno je bilo z 2.0 TDI-ji).
DSG menjalnik je za uporabo super, upajmo da je tale v dobrem stanju. Preveri če so v DSG redno menjali olje (na 60.000 km), če nisi 100% in boš avto vseeno kupil, ga daj po nakupu menjat.
Lahko da sem prej spregledal, ali pa so tudi vmes popravili.top je napisal/-a:Med opremo je tempomat zabeležen in še nekateri dodatki:
- tempomat / Adaptive Cruise Control / Distronic
Tako je.Glede Crosstourana mislim, da je večinoma razlika le estetska (in razdalja od tal ene 10mm več)?
sonic je napisal/-a:barva sedežev mi preveč všeč
Nimam... raje imam blago, hehe (no ali p alkantare se mrda ne bi branil).a4 je napisal/-a:sonic je napisal/-a:barva sedežev mi preveč všeč
če bi jaz to napisal bi ti dejal, da pač "koga briga kakšna barva sedežev je tebi všeč"
...razen če imaš fetiš na leder sedeže... in tako naprej
top je napisal/-a:sonic je napisal/-a:
ja DSG-jev je kar nekaj vendar so moji pogoji: SLO, vsaj 140KM in 1. lastnik (tako na koncu ostane bolj malo ali nič;)
Grega_ je napisal/-a:top je napisal/-a:sonic je napisal/-a:
ja DSG-jev je kar nekaj vendar so moji pogoji: SLO, vsaj 140KM in 1. lastnik (tako na koncu ostane bolj malo ali nič;)
Zato pa zelo zelo pazi pri nakupih v SLO, ker magične številke prevrtenih kilometrov so več ali manj med 120-150t km. Seveda se lahko najde tudi točno takšen kot si ga želiš, ampak zna trajati. Še najbolje bi bilo da bi ga dobil direktno od prodajalca (fizične osebe), katera si je lastila avto in da tudi prečekiraš vse papirje. Lahko da je tudi ta super, ampak pojdi na servis in naj ti pogledajo kako je bil servisiran, če kaj ne štima oz. če ti bo že prodajalec kaj bluzil, pač roke stran. Dober preverjen avto se da dobiti tudi iz tujine, samo so cene nekako takšne kot pri nas. Verjamem pa da so več ali manj takšni kot si ga želiš uvoženi.
Po forumu brska: Google [Bot] in 21 gostov