Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Potac
Nov uporabnik

nakup, naročilo in še nekaj vprašanj

Napisal/-a Potac Pe mar 09, 2012 10:36 pm

Dober večer!

Na tem forumo sem nov in imam nekaj vprašanj. Upam da mi boste znali pomagat.

Naročli nov avto vw polo 1.2 tsi. Zanima me če bo pri športnem paketu z boavista 17" felnami vožnja zelo trda ali ne. Sem vozo testnega pa se mi je zdel podobn našemu, pa nevem a je to res al pač je bil samo tak občutek. (zdaj mamo poleka na 14") :) Pa prav tako bo na avto biksenon, orginal naročen poleg pa me zanima če potrebno potem to posebej homoligirat?

Zdaj pa še vprašanje..zdaj imamo polota 2002 letnik, 67 000 prevoženih. A ga boljše da ga prodamo sami ali ga damo v avtohišo ? avto je zeloo ohranjem in zato se nam zdi cena pri avtohiši smešno nizka. Je pa res da avto nima klime.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Re: nakup, naročilo in še nekaj vprašanj

Napisal/-a WMB Pe mar 09, 2012 10:45 pm

Potac je napisal/-a:Dober večer!

Naročli nov avto vw polo 1.2 tsi. Zanima me če bo pri športnem paketu z boavista 17" felnami vožnja zelo trda ali ne. Sem vozo testnega pa se mi je zdel podobn našemu, pa nevem a je to res al pač je bil samo tak občutek. (zdaj mamo poleka na 14") :) Pa prav tako bo na avto biksenon, orginal naročen poleg pa me zanima če potrebno potem to posebej homoligirat?

Zdaj pa še vprašanje..zdaj imamo polota 2002 letnik, 67 000 prevoženih. A ga boljše da ga prodamo sami ali ga damo v avtohišo ? avto je zeloo ohranjem in zato se nam zdi cena pri avtohiši smešno nizka. Je pa res da avto nima klime.

Kupil - plačal avto pa nisi probal kako se vozi....definitivno bo Polo na 17-kah trd.
Kar je original ne rabiš homologirat.
Avto prodaj sam, boš več dobil zanj...le vprašanje časa je koliko dolgo se bo prodajal...brez klime kar nekaj časa....je pa zanimiv za balkan....je VW in to je tam zakon.
Jaz ti za avto ponudim 200€ več kot ti je ponudila avtohiša...pošlji mi ponudbo na privat sporočilo....
FOLCIKA - SCIROCCO

Potac
Nov uporabnik

Napisal/-a Potac So mar 10, 2012 5:49 pm

Nemorem poslat ker sem nov na forumu še..napiši mi na mail mitja.mitja1@hotmail.com

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Sr mar 14, 2012 12:18 am

definitivno prodajaj privat!

boš iztržil vsaj 300€ od avtohiše, četudi ga prodajaš mesec, dva, se splača!
Alergičen na rjo

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Sr mar 14, 2012 1:43 pm

Potac je napisal/-a:Zdaj pa še vprašanje..zdaj imamo polota 2002 letnik, 67 000 prevoženih. A ga boljše da ga prodamo sami ali ga damo v avtohišo ? avto je zeloo ohranjem in zato se nam zdi cena pri avtohiši smešno nizka. Je pa res da avto nima klime.

Takega polota bi moral zelo hitro prodati zaradi malo km, tudi če je brez klime. Sam cena mora biti prava.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr mar 14, 2012 5:27 pm

Potac je napisal/-a:Dober večer!

Ne boj se, ne bo kaj pretirano trd, sem imel takega in je moj sedanji focus na 16stkah trši, sama lega na cesti je dobra, sploh zaradi zapore diferenciala, ima pa avto precej slabe zavore za nek sodoben avto, pa gume so katastrofa ( če boš dobil dunlop sport maxx gor ).

Ena felga stane 360 evrov na pooblaščencu, gume so preseka 40, tako da malo pazi po raznih robnikih, pa veliko varnih kilometrov in čimmanj okvar.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 25 gostov