Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

vaškinorc
Nov uporabnik

Accent

Napisal/-a vaškinorc To mar 13, 2012 9:38 pm

Zdravo!
Zadnjič sem vas spraševal kaj se splača bencin ali diesel. Odločil sem se za bencinca in takoj se mi je ponudila priložnost da kupim accenta letnik 2004 z 150 000km.
Oprema:
-klimatska naprava
- tonirana stekla
- el. pomik prednjih in zadnjih stekel
- ogrevanje zunanjih ogledal
- centralno zaklepanje
- centr.zaklep. z dalj. upravljanjem
- električni paket
- nastavljiv volan po višini
- nastavljiv volan po globini
- servo volan

opravljen velik servis.
Mašina je 1.3 z 86KM
Cena: 2200€
Mnenja glede avta-izkušnje.

Uporabniški avatar
mirkec
Nov uporabnik

Re: Accent

Napisal/-a mirkec Sr mar 14, 2012 11:25 am

Hja, če te ne moti, da je Korejc potem dobro. Nekatari prisegajo na Nemce.
Sem imel Accenta letnik 1996. Kupil sem novega. Motor, menjalnik, izpušni sistem, elektronika brez težan. Menjal sem mehanizem za dvigovanje stekel na voznikovi in sovoznikovi strani. Vse ostalo je bilo gor še original.razen potrošnrga materiala(zavorne obloge, svečke ,filtri).
Naredil z njim 260 kkm.Jebilo pa zanimivo to, da sem dobil pošto po osmih letih, naj se zglasim na pooblačšenem servisu, da bodo zamenjali prednje vilice, ke je šlo za tovarnišku napako. So rjavele.
Tako da sem bil z njim v celoti zadovoljen. Ugoden nakup, karkoli ža bo, pa srečno vožnjo.
Pozdrav

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Sr mar 14, 2012 12:30 pm

pomoje je Accent super nakup
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr mar 14, 2012 12:58 pm

jst si trenutno lastim čist istiga samo z 89.000km prevoženimi...imam ga od začetka novembra in zaenkrat dela super.

si ga pa dost pocen dobil...

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Sr mar 14, 2012 6:57 pm

mirkec je napisal/-a:Hja, če te ne moti, da je Korejc potem dobro. Nekatari prisegajo na Nemce.
Sem imel Accenta letnik 1996. Kupil sem novega. Motor, menjalnik, izpušni sistem, elektronika brez težan. Menjal sem mehanizem za dvigovanje stekel na voznikovi in sovoznikovi strani. Vse ostalo je bilo gor še original.razen potrošnrga materiala(zavorne obloge, svečke ,filtri).
Naredil z njim 260 kkm.Jebilo pa zanimivo to, da sem dobil pošto po osmih letih, naj se zglasim na pooblačšenem servisu, da bodo zamenjali prednje vilice, ke je šlo za tovarnišku napako. So rjavele.
Tako da sem bil z njim v celoti zadovoljen. Ugoden nakup, karkoli ža bo, pa srečno vožnjo.
Pozdrav

če bi ga motlo, da je korejc ga verjetno ne bi gledal, ali?

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Sr mar 14, 2012 7:16 pm

mirkec je napisal/-a:Nekatari prisegajo na Nemce.

Nekateri tudi na Francoze, Italijane ali Švede, spet drugi na Američane, Ruse in Japonce. Mogoče se najde tudi kdo ki prisega na Kitajce ;)

Eni pa prisegamo še kar na Korejce :lol:
Slika

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Sr mar 14, 2012 10:03 pm

Samo, da ima volan, 4 gume in srce pa nima veze kaj je nemc, korejc, španc.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
mirkec
Nov uporabnik

Napisal/-a mirkec Če mar 15, 2012 9:24 am

robertos_664 je napisal/-a:
mirkec je napisal/-a:Hja, če te ne moti, da je Korejc potem dobro. Nekatari prisegajo na Nemce.
Pozdrav

če bi ga motlo, da je korejc ga verjetno ne bi gledal, ali?

Ma sej. Sem se mal nerodno izrazil. V mislih sem imel to, da ga bodo nekateri zbadali o poreklu avta. Men se je to dogajalo. Sem jih pač ignoriral.
Pozdrav.

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Če mar 15, 2012 10:53 am

Dober nakup. Sicer pa..tankaj - vozi, to je to.

Pazi edino na olje - redno preverjaj, ker ga znajo včasih mal več spiti. Vlivaj neko navadno 10W-40 olje, ni treba pretiravati z znamkami (cenami). Bistvo je, da ga ne zmanjka.

Pa veliko varnih in prijetnih kilometrov ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov