laik25 je napisal/-a:Aha potem je kia neki boljšega za tak denar... Kateri avto pa je bol varčen glede bencina kia ali hyundai?
Kaj pa kakšen enoprostorec?...Trenutno mi nobeden ne pade v oči....
Gosic je napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu gledal 1.6.
erikap je napisal/-a:mi smo se odločili za mazdo5. sicer je par tisočakov več, ampak na dolgi rok se splača...
laik25 je napisal/-a:Kaj pa dizel? Vidim da je sedaj v akciji? se splača glede na to da zaenkrat ne kaže da bo velik kilmetrov na mesec max. 15.000.
Badzo je napisal/-a:laik25 je napisal/-a:Kaj pa dizel? Vidim da je sedaj v akciji? se splača glede na to da zaenkrat ne kaže da bo velik kilmetrov na mesec max. 15.000.
Če boš delal toliko km na mesec potem vzami absolutno dizla hehe
Glede na to da gre pa za pomoto in bo maximalna številka 15000km dosežena v enem letu in predvidevam da boste imeli več kratkih mestnih voženj sem pa tja (beri parkrat na leto) izlet morje itd, bi jaz vzel bencinarja na tvojem mestu.
mmikolj je napisal/-a:Če kupiš z gotovino, ne dobiš 8 let kaska pri Sawalu.
maniaxxx je napisal/-a: Kasko pri Oplu je en precej velik nateg, sploh pa ima avto samo 2 leti garancije, tako, da ti predlagam kio ali hyundaija, kjerkoli se izboriš za boljše pogoje. Oba sta modela v odhajanju, vendar ravno zaradi tega preverjena in dokaj ugodna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov