Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Re: Kangoo, berlingo ali partner(peugeot)?

Napisal/-a Kegl Pe apr 06, 2012 2:03 pm

da še jst vprašam...
zanimam se za nakup enega od teh treh za službo. bil bi bencinar, ker se ne bo delalo veliko km, gre pa za prve modele od 1000€-1500€...
kerga se mi od teh najbolj splača, s katerim bo najmanj problemov, glede na starost in km?

hvala za info

LP

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe apr 06, 2012 3:26 pm

Kegl je napisal/-a:da še jst vprašam...
zanimam se za nakup enega od teh treh za službo. bil bi bencinar, ker se ne bo delalo veliko km, gre pa za prve modele od 1000€-1500€...
kerga se mi od teh najbolj splača, s katerim bo najmanj problemov, glede na starost in km?

hvala za info

LP

Ubistvu je vseeno, kirga najdeš najbolj ohranjenega ga uzam...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Pe apr 06, 2012 11:22 pm

hehe sej to mislm da je namen vsakega kupca, da vzame najbolj ohranjenega. sam zanimal me je če se pr teh starih modelih kej posebnega kvari oz. če je treba bit na kej posebi pozoren :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So apr 07, 2012 10:45 am

Kegl je napisal/-a:hehe sej to mislm da je namen vsakega kupca, da vzame najbolj ohranjenega. sam zanimal me je če se pr teh starih modelih kej posebnega kvari oz. če je treba bit na kej posebi pozoren :D

Ma nč ni, preverjena tehnika, samo morš kot pri vsakem avtu pazit, da ne vzameš glih največje kante na trgu, posebno, ker jih imajo dostikrat kaki obrtniki v lasti pa so taki avti včasih va tako bogem stanju da je joj.

Sicer pa za te denar če bo motor OK je to to.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov