psycho412 je napisal/-a:Pozdravljeni,
Nameravam kupiti bmw 525d letnik 2005 (konec leta prva registracija) s 160.000km (120kw) z ročnim menjalnikom, servisna je potrjena, avto je bil uvožen leta 2009 iz Belgije in ima znano vso servisno zgodovino, tako za tisto iz Belgije kot to iz Slovenije. Kilometri so bili preverjeni tudi na ključu, tudi na rezervnem. Zamenjane ima tipične hibe za tist letnik; sesalni kolektor, kompresor nivomata, odpravljeno škripanje volana itd...
Ali sem še kaj spregledal, oz. moram biti še na kaj pazljiv? Drugače je avto izredno ohranjen.
Hvala za odgovore.
lisko je napisal/-a:Sicer kot opazka.....Nikoli si ne bom znal predstavljat kako lahko nekdo v kaki državi, ki je mnogokrat večja od Slovenije, nardi v parih letih 100 tisoč km (nekaj časa je potem avto bil še v slo). Glede na to, da jaz samo za službo naklepam 25 tisoč letno in to v naši mali državici....Prištejem še kak izlet, morje....pa sem na 35 tisoč letno. Men je to vedno smešno.
Če pustimo ob strani, da Belgija geografsko niti ni dramatično večja od Slovenije, se mi zdi to itak čuden argument. Potrebe po prevažanju v službo, po opravkih ter prostočasno niso tako zelo odvisne od velikosti države.lisko je napisal/-a:Sicer kot opazka.....Nikoli si ne bom znal predstavljat kako lahko nekdo v kaki državi, ki je mnogokrat večja od Slovenije, nardi v parih letih 100 tisoč km (nekaj časa je potem avto bil še v slo). Glede na to, da jaz samo za službo naklepam 25 tisoč letno in to v naši mali državici....Prištejem še kak izlet, morje....pa sem na 35 tisoč letno. Men je to vedno smešno.
No, pa še tole moram komentirat bolj konkretno.lisko je napisal/-a:Sicer kot opazka.....Nikoli si ne bom znal predstavljat kako lahko nekdo v kaki državi, ki je mnogokrat večja od Slovenije, nardi v parih letih 100 tisoč km (nekaj časa je potem avto bil še v slo). Glede na to, da jaz samo za službo naklepam 25 tisoč letno in to v naši mali državici....Prištejem še kak izlet, morje....pa sem na 35 tisoč letno. Men je to vedno smešno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov