dask je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Evo tole je zame klasika, ki si jo želim že od otroštva, ko je še sosed imel črno![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5965293&show=1
Sem klical, pa je ata reku, da je registrirana, malo kilometrov, ceno pa raje ne omenjamDrag šport
![]()
Taki avti se vedno pojavijo ob nepravih trenutkih
Sem že tudi jaz gledal,pa trenutno ni "časa" in prostora za nakupKakšno pa ima ceno ?
peroRS je napisal/-a:dask je napisal/-a:]
Sem že tudi jaz gledal,pa trenutno ni "časa" in prostora za nakupKakšno pa ima ceno ?
6000€
grega983 je napisal/-a:Blink-182- je napisal/-a:Se pravi leta 2013 stopi v veljavo zakon da mora biti starodobnik star 30let?
Jaz imam MB w126, letnik 89, se pravi star 23let, trenutno še v rihtanju. Mislite da je možno ta avto že sedaj registrirati kot starodobnika? Ker trenutno mu manjkata 2leti, naslednje leto mu jih bo pa manjkalo 6
Brez zamere, če boš spraskal denar skupaj za obnovo, ki verjetno ne bo stala 260 eur, mislim da boš potem spravil skupaj še teh nekaj sto eurčkov za registracijo, če že ne bo mela rja statusa.
To preseravanje o nizkih stroških za starodobnike mi gre na brihanje. Če imaš viška denarja za oldija ga še vzdržuj, glede na to, da je to čisto iracionalen nakup in luksuz.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov