Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Avtomobil do maksimalno 9.000 €

Napisal/-a ChuckNorris So maj 05, 2012 10:57 am

In kaj si ti predstavljaš pod styling?

javornic
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a javornic So maj 05, 2012 11:59 am

Menjava platišč v večjo colo, kakšen Rieger body kit ali kaj v smislu tega, notranjost preuredit (DVD autoradio z navigacijo, mogoče preoblečt notranjost). Uglavnem koliko bodo finance dovoljevale! ;)

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak So maj 05, 2012 12:24 pm

@Javornic: 8 let star Audi A3 se pelje super. Ni to Škoda Felicia... Sploh ne nasedaj nekim foram.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

javornic
Novinec

Napisal/-a javornic So maj 05, 2012 12:27 pm

AudiFreak je napisal/-a:@Javornic: 8 let star Audi A3 se pelje super. Ni to Škoda Felicia... Sploh ne nasedaj nekim foram.

Tudi soseda mi je tako rekla. Ima Audi A3, 1.9 TDI, letnik 2004 ali 2005 (nisem čisto prepričan kateri letnik) in pravi, da se avto prav lepo vozi. Bom moral sam sprobati ter se prepričati! =P

P.S.: Hvala za svoje mišljenje! ;)

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh So maj 05, 2012 1:08 pm

AudiFreak je napisal/-a:@Javornic: 8 let star Audi A3 se pelje super. Ni to Škoda Felicia... Sploh ne nasedaj nekim foram.

Kdo je pa napisal, da se 8 let star a3 ne pelje dobro? Predvidevam, da to leti name, ker sem mu priporočal raje novejši avto. Še enkrat: če ti je a3 res tako všeč in izbire ne boš obžaloval, sledi svojemu srcu (ki pravi, da je audi prava izbira)! :D Nekdo se pač boljše počuti v 3-4 leta staremu meganu ali astri, nekdo pa pač v 8-10 let starem audiju. Tudi tole glede stylinga ... verjetno se zavedaš, da je to drag šport in ko ga boš nekega dne prodajal, boš dobil manj denarja kot če bi bil v originalnem stanju - vsaj v splošnem je tako. Skratka, izberi dobro! ;)

javornic
Novinec

Napisal/-a javornic So maj 05, 2012 1:13 pm

hahehihoh je napisal/-a:Kdo je pa napisal, da se 8 let star a3 ne pelje dobro? Predvidevam, da to leti name, ker sem mu priporočal raje novejši avto. Še enkrat: če ti je a3 res tako všeč in izbire ne boš obžaloval, sledi svojemu srcu (ki pravi, da je audi prava izbira)! :D Nekdo se pač boljše počuti v 3-4 leta staremu meganu ali astri, nekdo pa pač v 8-10 let starem audiju. Tudi tole glede stylinga ... verjetno se zavedaš, da je to drag šport in ko ga boš nekega dne prodajal, boš dobil manj denarja kot če bi bil v originalnem stanju - vsaj v splošnem je tako. Skratka, izberi dobro! ;)

Tako kot sem rekel. Šel bom preizkusiti Audi A3, Volkswagen Golf V ter en novejši avtomobil in potem se bom lahko odločil kako in kaj! Se zavedam kako je to drag šport. Zdaj če si bom kupil avtomobil star 6-8 let ga verjetno tudi ne bom prodajal, posebaj če se bom spustil v kakšen styling. Zato rajši vprašam kako in kaj, ker si bom avtomobil kupil za daljši čas in pri srcu mi je Audi A3.

P.S.: Hvala za vse nasvete! ;) 8)

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris So maj 05, 2012 5:30 pm

javornic je napisal/-a:Menjava platišč v večjo colo, kakšen Rieger body kit ali kaj v smislu tega, notranjost preuredit (DVD autoradio z navigacijo, mogoče preoblečt notranjost). Uglavnem koliko bodo finance dovoljevale! ;)

kaj pa druga... :roll:

javornic
Novinec

Napisal/-a javornic So maj 05, 2012 5:39 pm

Meni se zdi, da je še čas za to. Sam imam postavljene nekakšne cilje in vse to je odvisno tudi od financ. Prvo avtomobil pol pa ostalo! ;)

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh So maj 05, 2012 6:03 pm

ChuckNorris je napisal/-a:
javornic je napisal/-a:Menjava platišč v večjo colo, kakšen Rieger body kit ali kaj v smislu tega, notranjost preuredit (DVD autoradio z navigacijo, mogoče preoblečt notranjost). Uglavnem koliko bodo finance dovoljevale! ;)

kaj pa druga... :roll:

Se strinjam. Ampak nekateri, dokler ne probajo, ne razumejo, da je avto potem, ko pride v roke kakemu mulcu, dosti grši kot original.
javornic je napisal/-a:Meni se zdi, da je še čas za to. Sam imam postavljene nekakšne cilje in vse to je odvisno tudi od financ. Prvo avtomobil pol pa ostalo! ;)

Zelo zmotno razmišljanje. Prvo vse ostalo, šele nato avtomobil - no kakor komu, pri Slovencih je tako ali tako nacionalni šport porabiti ves denar za avto (po možnosti se zapufat za naslednjih nekaj let), nato pa vsak dan jesti makarone in krompir. Pa ne me narobe razumet.

javornic
Novinec

Napisal/-a javornic So maj 05, 2012 6:05 pm

Narobe si me zastopil. Prvo si avtomobil kupim, potem pa kakšen styling. Zato mi je vse skupaj prehitro razmišljati o stylingu ter tuningu. Zgleda, da si drugače vzel moje "ostalo" kajti s temu sem mislil na styling in ne na splošno življenje. Drugače mi pa ni avtomobil na prvem mestu, ne skrbi! ;)

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh So maj 05, 2012 6:22 pm

javornic je napisal/-a:Narobe si me zastopil. Prvo si avtomobil kupim, potem pa kakšen styling. Zato mi je vse skupaj prehitro razmišljati o stylingu ter tuningu. Zgleda, da si drugače vzel moje "ostalo" kajti s temu sem mislil na styling in ne na splošno življenje. Drugače mi pa ni avtomobil na prvem mestu, ne skrbi! ;)

Se opravičujem, res sem narobe razumel. ;)

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ So maj 05, 2012 6:33 pm

Moj nasvet je lahko samo en, ne kupuj starih krip!

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris So maj 05, 2012 6:44 pm

Pa ko ga enkrat kupiš čim manj razmisljat kaj boš nardil, feltne, šipe temnit pa si nardil svoje.. kake rieger odbijače prosim te no

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh So maj 05, 2012 7:00 pm

ChuckNorris je napisal/-a:Pa ko ga enkrat kupiš čim manj razmisljat kaj boš nardil, feltne, šipe temnit pa si nardil svoje.. kake rieger odbijače prosim te no

x2
Ampak nekateri uživajo v tem, čeprav je večinoma potem avto grozen navidez. Avtorju predlagam, da si malo pogleda spodnjo povezavo...
viewtopic.php?f=25&t=19462&start=3580

javornic
Novinec

Napisal/-a javornic So maj 05, 2012 7:53 pm

hahehihoh je napisal/-a:
javornic je napisal/-a:Narobe si me zastopil. Prvo si avtomobil kupim, potem pa kakšen styling. Zato mi je vse skupaj prehitro razmišljati o stylingu ter tuningu. Zgleda, da si drugače vzel moje "ostalo" kajti s temu sem mislil na styling in ne na splošno življenje. Drugače mi pa ni avtomobil na prvem mestu, ne skrbi! ;)

Se opravičujem, res sem narobe razumel. ;)

Ni problema! =P

ChuckNorris je napisal/-a:Pa ko ga enkrat kupiš čim manj razmisljat kaj boš nardil, feltne, šipe temnit pa si nardil svoje.. kake rieger odbijače prosim te no

hahehihoh je napisal/-a:

x2
Ampak nekateri uživajo v tem, čeprav je večinoma potem avto grozen navidez. Avtorju predlagam, da si malo pogleda spodnjo povezavo...
viewtopic.php?f=25&t=19462&start=3580

No, da pokažem kako sem si predstavljal styling.

1. primer - Rieger body kit (brez spojlerja):

Slika

2. primer - S-line varjanta:

Slika

Ni bilo mišljeno nobeno pretiravanje ali kaj v smislu tega.

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh So maj 05, 2012 8:07 pm

Prvi je za moje pojme grozen, drugi je sprejemljiv oz. zelo lep (glede na navadno A3); ampak zakaj bi delal iz avta neko izvedenko, ki to ni, če pa lahko kupiš že v originalu A3 s-line. Potem ne rabiš nič več čarati in imaš zelo lep avto.

javornic
Novinec

Napisal/-a javornic So maj 05, 2012 8:16 pm

Meni se prvi niti ne zdi tako grozen. Vsaj po slikah ter video posnetkih. No, vsak ima svoje mnenje. Glede S-line varjante.. Trenutno je težko dobiti ta avto z to opremo za takšen denar. Se dobijo vendar imajo veliko prevoženih kilometrov. Zdaj z nakupom se ne mudi, mogoče bom še malo počakal ter kupil Audi A3 letnik 2005+ ali pa na kakšno S-line varjanto.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov