AudiFreak je napisal/-a:@Javornic: 8 let star Audi A3 se pelje super. Ni to Škoda Felicia... Sploh ne nasedaj nekim foram.
AudiFreak je napisal/-a:@Javornic: 8 let star Audi A3 se pelje super. Ni to Škoda Felicia... Sploh ne nasedaj nekim foram.
hahehihoh je napisal/-a:Kdo je pa napisal, da se 8 let star a3 ne pelje dobro? Predvidevam, da to leti name, ker sem mu priporočal raje novejši avto. Še enkrat: če ti je a3 res tako všeč in izbire ne boš obžaloval, sledi svojemu srcu (ki pravi, da je audi prava izbira)!Nekdo se pač boljše počuti v 3-4 leta staremu meganu ali astri, nekdo pa pač v 8-10 let starem audiju. Tudi tole glede stylinga ... verjetno se zavedaš, da je to drag šport in ko ga boš nekega dne prodajal, boš dobil manj denarja kot če bi bil v originalnem stanju - vsaj v splošnem je tako. Skratka, izberi dobro!
javornic je napisal/-a:Menjava platišč v večjo colo, kakšen Rieger body kit ali kaj v smislu tega, notranjost preuredit (DVD autoradio z navigacijo, mogoče preoblečt notranjost). Uglavnem koliko bodo finance dovoljevale!
ChuckNorris je napisal/-a:javornic je napisal/-a:Menjava platišč v večjo colo, kakšen Rieger body kit ali kaj v smislu tega, notranjost preuredit (DVD autoradio z navigacijo, mogoče preoblečt notranjost). Uglavnem koliko bodo finance dovoljevale!
kaj pa druga...
javornic je napisal/-a:Meni se zdi, da je še čas za to. Sam imam postavljene nekakšne cilje in vse to je odvisno tudi od financ. Prvo avtomobil pol pa ostalo!
javornic je napisal/-a:Narobe si me zastopil. Prvo si avtomobil kupim, potem pa kakšen styling. Zato mi je vse skupaj prehitro razmišljati o stylingu ter tuningu. Zgleda, da si drugače vzel moje "ostalo" kajti s temu sem mislil na styling in ne na splošno življenje. Drugače mi pa ni avtomobil na prvem mestu, ne skrbi!
ChuckNorris je napisal/-a:Pa ko ga enkrat kupiš čim manj razmisljat kaj boš nardil, feltne, šipe temnit pa si nardil svoje.. kake rieger odbijače prosim te no
hahehihoh je napisal/-a:javornic je napisal/-a:Narobe si me zastopil. Prvo si avtomobil kupim, potem pa kakšen styling. Zato mi je vse skupaj prehitro razmišljati o stylingu ter tuningu. Zgleda, da si drugače vzel moje "ostalo" kajti s temu sem mislil na styling in ne na splošno življenje. Drugače mi pa ni avtomobil na prvem mestu, ne skrbi!
Se opravičujem, res sem narobe razumel.
ChuckNorris je napisal/-a:Pa ko ga enkrat kupiš čim manj razmisljat kaj boš nardil, feltne, šipe temnit pa si nardil svoje.. kake rieger odbijače prosim te no
hahehihoh je napisal/-a:ChuckNorris je napisal/-a:Pa ko ga enkrat kupiš čim manj razmisljat kaj boš nardil, feltne, šipe temnit pa si nardil svoje.. kake rieger odbijače prosim te no
x2
Ampak nekateri uživajo v tem, čeprav je večinoma potem avto grozen navidez. Avtorju predlagam, da si malo pogleda spodnjo povezavo...
viewtopic.php?f=25&t=19462&start=3580
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov