aleslo je napisal/-a:Zanima me ali ima audi a3 1.9 tdi 2001-2003 potovalni računalnik?
hvala
MacTron je napisal/-a:aleslo je napisal/-a:Zanima me ali ima audi a3 1.9 tdi 2001-2003 potovalni računalnik?
hvala
Audi A3 (8L) 1.9TDI teh napisanih letnikov je ze FL-model. Vse pa je seveda pri vprasanju ali ima potovalni rac. odvisno tudi od opreme, na katero se nanasa kaksen motor ima za sasija (90, 100, 110, 130KM). Opreme so bile: Ambiente, Attraction, Ambition. Prva od teh pri 90KM tega racunalnika nima, to se tudi opazi po preprostih kazalnikih v sredini stevcne platforme. Naceloma se Informacijski sistem (potovalni racunalnik) lahko opazi tudi po tem, da ima vozilo ze tovarnisko vgrajen climatronic (obicajno pod radijem) na katerega je tudi vezan potovalni racunalnik. Predvsem pa je viden sredi stevcne konzole, ki prikazuje na 4 vrsticnem red-dot displayu: zgoraj - informacije, radio post., napake vozila, premanjkovanje pralne tekocine | srednja - temperaturo | pod - hitrost, povprecno hit., povprecno porabo, itd. | spodnja - prestavno razmerje. Obstaja oz. bolj znan pa je polovicni (kjer je zgornja stran tega displaya prekrita).
Gregec_ je napisal/-a:Da si na rahlo sposodim temo
lastim si Audi a3 8l 2003 letnik TDI 100 km. kaksna oprema je nevem lahko povem da imam taki displeček ko je zgornji del prekrit, potovalnega racunalnika nimam. imam samo gretje sedežev.
zanima me pa kaj za vgradnjo potovalnega je potrebno zamenjati kompleten stevec ali samo displejček (ter obvolanske ročke za brisalcez gumbkoma za potovanli racunalnik)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov