Javljam se na ta forum, ker pri mojem prejsnjem nakupu avta mi je ta forum bil v veliko pomoc! Pa gremo lepo po vrsti!
Pred 3 leti sem kupil alfo 159, katera mi je odlicno sluzila. Bla je prava izbira v vseh pogledih. Nisem imel v 3 letih enega edinega problema razen manjsi problem z dpf filterjem, kateri sem resil brez veliko problemov. Edina pripomba bi letela na potrosnjo, katera je bila za kubikazo in motor vseeno malo prevelika (9l v povprecju). Po neljubem dogdku, ki se mi je zgodil v torek, je moja alfa bila razbita na delce... Se morem odlociti o nakupu novega avtomobila. Stvar, katera bi naj bila slatka tezava pa je v bistvu se sprevrgla v brezciljno tavanje in lutanje brez pametne ideje kako naprej. Gledam nekaj avtov in me zanima kaksna so vasa misljenja:
1. Alfa 159 (razmisljam da spet kupim alfo le z vec opreme in za njo ne nucam prevec nasvetov

2. Dodge Avenger (2.0 TDI, avto mi je res noro vsec, zanima me ce ima kdo kaksne iskusnje z njim, kaksna je potrosnja, kako je z vzdrzevanjem glede na to da je VW motor)
3. Lancia Delta ( isto zanima me mnenja iskusnje, vse kar bi mi bilo v pomoc pri odlocitvi)
4. Jaguar x-type
Vseeno pa mislim, da mi je v glavi najbolj Dodge in Alfa. V naprej se zahvaljujem za vaso pomoc misljenja in ostalo!
LP!