Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

gilgames05
Nov uporabnik

Kaj kupiti- dodge, alfa, lancia, jaguar...

Napisal/-a gilgames05 Pe maj 25, 2012 6:04 pm

Lep pozdrav...
Javljam se na ta forum, ker pri mojem prejsnjem nakupu avta mi je ta forum bil v veliko pomoc! Pa gremo lepo po vrsti!

Pred 3 leti sem kupil alfo 159, katera mi je odlicno sluzila. Bla je prava izbira v vseh pogledih. Nisem imel v 3 letih enega edinega problema razen manjsi problem z dpf filterjem, kateri sem resil brez veliko problemov. Edina pripomba bi letela na potrosnjo, katera je bila za kubikazo in motor vseeno malo prevelika (9l v povprecju). Po neljubem dogdku, ki se mi je zgodil v torek, je moja alfa bila razbita na delce... Se morem odlociti o nakupu novega avtomobila. Stvar, katera bi naj bila slatka tezava pa je v bistvu se sprevrgla v brezciljno tavanje in lutanje brez pametne ideje kako naprej. Gledam nekaj avtov in me zanima kaksna so vasa misljenja:

1. Alfa 159 (razmisljam da spet kupim alfo le z vec opreme in za njo ne nucam prevec nasvetov :D :D , mam sam iskusnje)

2. Dodge Avenger (2.0 TDI, avto mi je res noro vsec, zanima me ce ima kdo kaksne iskusnje z njim, kaksna je potrosnja, kako je z vzdrzevanjem glede na to da je VW motor)

3. Lancia Delta ( isto zanima me mnenja iskusnje, vse kar bi mi bilo v pomoc pri odlocitvi)

4. Jaguar x-type

Vseeno pa mislim, da mi je v glavi najbolj Dodge in Alfa. V naprej se zahvaljujem za vaso pomoc misljenja in ostalo!

LP!
bolje ispasti glup, nega sa avijona

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Re: Kaj kupiti- dodge, alfa, lancia, jaguar...

Napisal/-a pinny Pe maj 25, 2012 6:30 pm

Če bi bila tvoja koža v moji, bi kolebala med 159 in Delto :D.

gilgames05
Nov uporabnik

Napisal/-a gilgames05 Pe maj 25, 2012 8:32 pm

Pa vprasal bi se za eno stvar... a je slucajno ta 2.0 TDI motor ki je v dodge avengerju, en od tistih tdi motorjev, ki povrocajo konstanto probleme z glavo motorja? ali govorimo o popravljeni verziji.. prosim ce mi lahko nekdo posreduje ta podatek bil bi izredno hvalezen!
bolje ispasti glup, nega sa avijona

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne maj 27, 2012 1:38 pm

V Avengerju je star tip TDI ( ni CR ) motorja - torej taisti kateri ima probleme.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov