maarkec je napisal/-a:octavia je itak zakon![]()
![]()
~toMmy~ je napisal/-a:Ojej Veronika, ti pa tudi rada (malo) (za)bluziš!
Blinder je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ojej Veronika, ti pa tudi rada (malo) (za)bluziš!
neki že mora bit na tem. octavia je proti koncu življenjske dobe, ceed pa je čist sveža. kupiš octavio in čez eno leto boš že imel zastarel avto..
Blinder je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ojej Veronika, ti pa tudi rada (malo) (za)bluziš!
neki že mora bit na tem. octavia je proti koncu življenjske dobe, ceed pa je čist sveža. kupiš octavio in čez eno leto boš že imel zastarel avto..
tomzzi je napisal/-a:Jaz bi verjetno vzel Ceed-a... Bi pa mogel prej oba obvezno probat. Sploh novga Ceed.
@tommy drži! Sem šibal proti pumpi in potem dalje... Saj včasih se ustavim na drink pri Šparu ali pri krožnem nad pumpo... Drugič poblendaj... ali potrobi.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Statistike sicer ne poznam, sem pa skoraj prepričana, da se v škodi octavii vozijo v povprečju 5 do 8 let starejši ljudje kot v cee'du. Če zraven prišteješ še pro cee'da, s katerim je Kia uspela prepričati veliko mladih, je verjetno moje razmišljanje v smislu življenjske filozofije še bolj nazorno. Primerjava med octavio in cee'dm se mi zato zdi razmeroma neživljenjska. Kdor kupuje škodo, si v bistvu želi volkswagna, za katerega noče plačati polne cene, pri Kii gre za drugo zgodbo. Kdor stavi na VW, pa itak skoraj gotovo ne bo nikoli kupil Kie - in morda tudi obratno.
Ceed je napisal/-a:Avtor teme se ni oglasil od 1.5. mislim, da ta razprava ni več smiselna.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Statistike sicer ne poznam, sem pa skoraj prepričana, da se v škodi octavii vozijo v povprečju 5 do 8 let starejši ljudje kot v cee'du. Če zraven prišteješ še pro cee'da, s katerim je Kia uspela prepričati veliko mladih, je verjetno moje razmišljanje v smislu življenjske filozofije še bolj nazorno. Primerjava med octavio in cee'dm se mi zato zdi razmeroma neživljenjska. Kdor kupuje škodo, si v bistvu želi volkswagna, za katerega noče plačati polne cene, pri Kii gre za drugo zgodbo. Kdor stavi na VW, pa itak skoraj gotovo ne bo nikoli kupil Kie - in morda tudi obratno.
tomzzi je napisal/-a:@tommy si pa "priletel" za mano v sekundi. Kar naekrat je bil en moder Golf za mano...Kam se ti je pa tako mudilo? Drugače pa lep.
Tale barva mu fejst paše. Pa gumce imaš tudi fajne gor. Lepo izgleda tale Golf. Se vidi, da skrbiš zanjga. Leti pa tudi dobr.
Jaz itak nimam pogojev s tem mojim "mlinčkom"...
![]()
Kak se ti lučke vidijo? Sveti lepo belo? Ponoč sem pa bolj malo v Metliki. Bolj kakšen popoldan... Se še kaj vidmo...
tomzzi je napisal/-a:Ja definitivno testna vožnja. Vsaj jaz tako pravim. Pa nima veze če je Ceed novejši oziroma, da se trenutni Octavii počasi kažejo leta... Kar hočem povedat je, da ni nujno, da če je novejše, da je tudi boljše. Oziroma lahko ti sploh ne odgovarja pa naj bo še tako lep in moderen.
@tommy si pa "priletel" za mano v sekundi. Kar naekrat je bil en moder Golf za mano...Kam se ti je pa tako mudilo? Drugače pa lep.
Tale barva mu fejst paše. Pa gumce imaš tudi fajne gor. Lepo izgleda tale Golf. Se vidi, da skrbiš zanjga. Leti pa tudi dobr.
Jaz itak nimam pogojev s tem mojim "mlinčkom"...
![]()
Kak se ti lučke vidijo? Sveti lepo belo? Ponoč sem pa bolj malo v Metliki. Bolj kakšen popoldan... Se še kaj vidmo...
Po forumu brska: blasfemik in 15 gostov