barb5 je napisal/-a:hja, okoli 10l kar sem uspela preveriti, za 30d......jaz imam na žalost-srečo 4.8 bencinar in poraba je 13,9l.....naredim pa med 25 do 30 tisoč km letno.
sem pa probala dizel pred nakupom in sem bila zelo razočarana....še nikoli ga nisem imela in sem tudi zato v veliki dilemi..
hvala za odgovor
barb5 je napisal/-a:hja, okoli 10l kar sem uspela preveriti, za 30d......jaz imam na žalost-srečo 4.8 bencinar in poraba je 13,9l.....naredim pa med 25 do 30 tisoč km letno.
sem pa probala dizel pred nakupom in sem bila zelo razočarana....še nikoli ga nisem imela in sem tudi zato v veliki dilemi..
hvala za odgovor
TOYOTA je napisal/-a:barb5 je napisal/-a:hja, okoli 10l kar sem uspela preveriti, za 30d......jaz imam na žalost-srečo 4.8 bencinar in poraba je 13,9l.....naredim pa med 25 do 30 tisoč km letno.
hvala za odgovor
zakaj razočarana, sicer si ne bi mislil, da bom to kdaj napisal ( strasten ljubitelj bencinskih motorjev:) ), ampak sem s 3.0sd zelo zadovoljen, gre zelo dobro , pije pa okrog 10-11,ob zmerni nogi še kakšen liter manj, kar je pa slabe 3l manj kot tvoj...mogoče je res opcija plin, ampak glede na to da je v8 in ,da rabiš velik tank, da ni treba skoz hodit tankat, te to stane nekje 3000€, kar je pa letna razlika med dizlom x5 in V8 X5:) na hitro:)
predlogi:
Mazda cx 7: diesel cca. 160 hp, poraba okoli 8-9
Nissan Pathfinder: diesel cca. 170 hp, poraba okoli 10l
audi q5,bmw x3,...
barb5 je napisal/-a:No, da ne bo pomote, že odkar imam X5 mi je avto zakon in ga ne bi zamenjala, vendar ko sem malo črto potegnila se mi zi veliiika neumnost dajati 400eur na mesec za bencin, kar hitro nanese pri tej ceni
.
Že dobre pol leta se razgledujem po avtomobilih in najbolj me je prepričal mitsubishi ASX. Sploh pa nikoli več ne dam več kot 20tisoč za avto.
Vseeno hvala za nasvete, če bo čas dopuščal se bom ta teden dogovorila za testno vožnjo, pa vam sporočim filinge![]()
bodte fajn
barb5 je napisal/-a:Kot sem obljubila......poizkusila sem micko ASX, štiri pogon, dizel, sicer motor 1.8, ampak sem bila prijetno presenečena. Seveda ni primerjave z X5,
razen seveda v porabi goriva.....verjetno bo to moj naslednji avto, jeeeee
....
uzivajte v poletju
barb5 je napisal/-a:no, jaz sem s seboj vzela svojo prijateljico ki vozi rally z micko evolution in sicer je tudi fenica mitsubishijev in delno me je tudi ona nagovorila na to izbiro.
Seveda pa sem tudi po forumih malo pobrskala in ugotovila da mitsubishi pri nas res ni velik bum, in dokaj malo izkušenj imajo ljudje z njim...
Se bom pustila presenetiti![]()
lp, barbara
BoneS je napisal/-a:barb5 je napisal/-a:no, jaz sem s seboj vzela svojo prijateljico ki vozi rally z micko evolution in sicer je tudi fenica mitsubishijev in delno me je tudi ona nagovorila na to izbiro.
Seveda pa sem tudi po forumih malo pobrskala in ugotovila da mitsubishi pri nas res ni velik bum, in dokaj malo izkušenj imajo ljudje z njim...
Se bom pustila presenetiti![]()
lp, barbara
Pametno!
samba67 je napisal/-a:http://www.asxownersclub.com/forum/4-discussions
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov