LG je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:@sonic: Golf V 1.9 TDI je pač bolj "direkten" za vozit v primerjavi z nekatero (predvsem francosko) konkurenco. Sklopka zahteva malo več natančnosti, volan je bolj direkten, gas tudi ipd. Ok volan pri meni še nekoliko bolj zaradi letne obutve, ampak načeloma je zelo direkten avto za vozit, kar meni zelo zelo ustreza in vliva zaupanje, ker ga velikokrat gonim, spet nekomu je to (pre)zahtevno.
Hahaha

ti si pravi lolek, če nebi pisalo da je govora o Golf V 1.9tdi ( oz. o traktorju) bi mislil da opisuješ svoje izkušnje ko si vozil F1 ali pa najmanj od Sebastiena Loeba avtomobil! Nekaj si še pozabo napisat in sicer da voziš zelo športno pa ti avtomobil žere samo 4,5 litra in da maš pri 150.000km še vedno prve ploščice ! Torej je Golf absulutni zmagovalec!

Se ti vidi, da nisi nikoli vozil drugega kot ta traktorska j***a in poštarskega kombija, katerega tudi fuuul ženeš !

Ampak ti si pa res k****n brez primere!

Odgovor na debilno obračanje (oz. nedojemanje) mojih izjav si dobil že tukaj:
viewtopic.php?f=2&t=78517&start=1180Glede tega, da nisem vozil drugega, imaš pa tukaj seznam, kjer verjetno še kaj manjka:
viewtopic.php?f=25&t=822&start=380Btw poštarskega kombija ne ženem fuuul, ker ga že lep čas ne vozim, trenutno službeno (preko študenta) vozim to...

... in me prav zanima, kako bi takšen pametnjakovič kot si ti obvladal 7m dolžine in konstantno cca. 3 tone skupne teže po zjahanih, ozkih, strmih, ovinkastih cesticah (in makadamu), ki veliko voznikom povzročajo težave že pri vožnji osebnega avtomobila. Prav tako me zanima, koliko avtomobilov in v koliko različnih pogojih si vozil, da pišeš tako vzvišeno!