Bucko99 je napisal/-a:Pozdravljeni,
Z avtom se ne bo vozilo nekih offroadov, vendar pa se ga bo potrebovalo med drugim tudi za kakšno vožnjo po gozdnih poteh ( oddaljenost od tal), pozimi za v sneg, vožnjo po makedamu,...
bajker je napisal/-a:Še en glas za Subaruja (Forester). Eden redkih bencincev, ki ima reduktor, pride zelo prav za vzpone in strme spuste. .
Mislim, da za tak način vožnje reduktor ni jako potrebna zadeva...
Pove kaj?
ZAŠČITA ODRASLIH: 27točk Dacia, 29 Tucson
ZAŠČITA MLADIČKOV: 38točk Dacia, 32 Tucson
ZAŠČITA PEŠČEV: 10točk Dacia, 4 Tucson
Avtorju teme in ostalim: niso vsi DCiji problematični! V dacii 90 konjski ni problematičen, 110 konjski tudi ne, pd novejših 1.5dCi je problem 105 konjski, 106 je ok. Vsak avto ima serije, ki niso najboljše.. Sicer je tvoja odločitev ampak neke resne skrbi so po mojem mnenju odveč tule.
Moj glas gre Dacii. Res da ni najlepša, pa da se v detajlih razlikuje od drugih, ampak ima dober 4X4 pogon od xtraila (in ja vem da ni ta prav terenec x trail, ampak za namene 99.8% "terenskih" slovencljnov pa je več kot odličen), preverjene (starejših generacij) renojeve motorje, tako bencince kot tudi dizle in je nov(!!!). Ima pa tudi 5 let garancije. Glede na želje, budget in način za katerega ga boste uporabljali, se mi zdi prava izbira.