Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Sr okt 28, 2009 10:18 am

Marjan novak: A o razpadanju ste tud na Wikip. prebrali? Torej če ni fiatovo, kar razpada? Zanimivo :lol:
"this is so euro its asian" by Sam B.

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Sr okt 28, 2009 4:23 pm

Predenj se pojeste med sabo - ta astra je prodana. Sem šel danes gor in sem se še tam ustavil in povprašal. Dejansko je tako, da je bil avto od nekoga, ki ga je uporabljal tudi za službene poti - in prej je vedno vozil bencinca in je zgleda gnal astro kot nor. Zato je šla turbina. Tako je vsaj rekel prodajalec.
Ne vem, zgleda bom moral gledati 1,7, ker 1,9 ni kaj za dobiti ...
La mike, če greš zopet gor (kaj imaš nonstop opla na servisu ali kaj ;) ), malo poglej za kako ... če bi se nenadoma zopet pojavila kaka 1,9cdti - slovensko poreklo je zaželjeno ... 8)

Aja, še to, 1,7 ima samo 5 prestav ali so tudi s 6 prestavami?

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Sr okt 28, 2009 4:40 pm

Chris27: Danes nisem bil, grem pa jutri. :P Fotrova Opelica je gori, ker je stolčena. :roll:
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr okt 28, 2009 5:28 pm

Chris27 je napisal/-a:Predenj se pojeste med sabo - ta astra je prodana. Sem šel danes gor in sem se še tam ustavil in povprašal. Dejansko je tako, da je bil avto od nekoga, ki ga je uporabljal tudi za službene poti - in prej je vedno vozil bencinca in je zgleda gnal astro kot nor. Zato je šla turbina. Tako je vsaj rekel prodajalec.
Ne vem, zgleda bom moral gledati 1,7, ker 1,9 ni kaj za dobiti ...
La mike, če greš zopet gor (kaj imaš nonstop opla na servisu ali kaj ;) ), malo poglej za kako ... če bi se nenadoma zopet pojavila kaka 1,9cdti - slovensko poreklo je zaželjeno ... 8)

Aja, še to, 1,7 ima samo 5 prestav ali so tudi s 6 prestavami?

zelo redke (100km) so imele 6 prestav (jih praktično ni za dobit), drugače jih pa imata serijsko 1.7 s 110 in 125 konji, ampak sta ta dva motorja 2007+ letnik
Slika

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Sr okt 28, 2009 10:16 pm

Torej, da ne kompliciram - a bi kdo poznal tole astro - baje je kupljena v SLO ...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3237429&show=1

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Če okt 29, 2009 9:06 am

Če je SLO ali ni preveri v prometni, datum prve registracije in datum prve registracije v SLO morata biti ista. Drugače pa zna biti dobra, vem da ta prodajalec prodaja tudi odvzete leasing avte, tako da lahko da je ta avto tega izvora.

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Pe okt 30, 2009 10:48 am

hladni je napisal/-a:me čudi da ne potegneš ene iz Nemčije. Niti slučajno ni nujno, da bo slovenska boljša, kvečjemu obratno.

Kaki link, kje se bi to dalo?
Slovensko poreklo pa iščem predvsem zato, ker je lažje najti lastnika avta ...

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Pe okt 30, 2009 11:00 am

A hočeš ravno astro? Ker avtomobilov s tem motorjem, ki ga iščeš v astri, je malo morje.

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Pe okt 30, 2009 11:05 am

Ja astro karavan hočem, natančneje povedano - še raje kot 1,7 bi videl 1,9 motor ...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe okt 30, 2009 4:05 pm

Chris27 je napisal/-a:Ja astro karavan hočem, natančneje povedano - še raje kot 1,7 bi videl 1,9 motor ...

Rajši glej 1.9 motorje, so veliko boljši.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Re: Opel astra 1,9 cdti

Napisal/-a _furby_ Če jul 12, 2012 5:11 pm

ima se kdo kako izkusnjo z Astrinimi 1.9 CDTI (110kw)? so se pojavljale kake napake itd.?

najlepsa hvala ;)
turbo inside

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če jul 12, 2012 5:15 pm

_furby_ je napisal/-a:ima se kdo kako izkusnjo z Astrinimi 1.9 CDTI (110kw)? so se pojavljale kake napake itd.?

najlepsa hvala ;)

Razen altenatorja ( cena-raje ne vprašaj :mrgreen: ), in določenih težav, ko je Opel naredil hibrid med fiatovo in svojo mašino ( kolikor mi je znano samo za ITA trg, težav nekih večjih ni), kot veš sem imel 120 konjsko in je že tisto šlo na polno, 150 gre seveda še boljše ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Če jul 12, 2012 5:17 pm

maniaxxx je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:ima se kdo kako izkusnjo z Astrinimi 1.9 CDTI (110kw)? so se pojavljale kake napake itd.?

najlepsa hvala ;)

Razen altenatorja ( cena-raje ne vprašaj :mrgreen: ), in določenih težav, ko je Opel naredil hibrid med fiatovo in svojo mašino ( kolikor mi je znano samo za ITA trg, težav nekih večjih ni), kot veš sem imel 120 konjsko in je že tisto šlo na polno, 150 gre seveda še boljše ;)

za tvojo vem da je bila dobro ulaufana :mrgreen:
mika me ena... samo ne vem ce bi se spuscal v tole :?
turbo inside

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če jul 12, 2012 5:23 pm

Je na netu? Morš vedet, da Astra se ne more primerjat po legi na cesti s corso, je pa dosti bolj udobbna na AC, če jo čipaš si blizu konjem, ki jih imaš sedaj..poraba pa lahko računaš okol 7 pri zelo dinamični vožnji, drugače okoli 6 brez da kaj paziš
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Če jul 12, 2012 5:27 pm

maniaxxx je napisal/-a:Je na netu? Morš vedet, da Astra se ne more primerjat po legi na cesti s corso, je pa dosti bolj udobbna na AC, če jo čipaš si blizu konjem, ki jih imaš sedaj..poraba pa lahko računaš okol 7 pri zelo dinamični vožnji, drugače okoli 6 brez da kaj paziš

tale ima sport podvozje (al kaj je ze), tko da malo boljse kot obicna bi moralo bit ;)
poraba mesana okoli 6.5 je zame super =P
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
turbo inside

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če jul 12, 2012 5:32 pm

_furby_ je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:Je na netu? Morš vedet, da Astra se ne more primerjat po legi na cesti s corso, je pa dosti bolj udobbna na AC, če jo čipaš si blizu konjem, ki jih imaš sedaj..poraba pa lahko računaš okol 7 pri zelo dinamični vožnji, drugače okoli 6 brez da kaj paziš

tale ima sport podvozje (al kaj je ze), tko da malo boljse kot obicna bi moralo bit ;)

Pri sport je boljše kot pri navadni ja, porabo sem jaz imel če sem pazil globoko pod 6 ( tudi 3 je bla ko sem imel čas), do okoli 7 če sem bil na polno na AC....ta 150 konjska žre mogoče kake pol litra več. ( če sploh )

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Če jul 12, 2012 5:47 pm

maniaxxx je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:

Pri sport je boljše kot pri navadni ja, porabo sem jaz imel če sem pazil globoko pod 6 ( tudi 3 je bla ko sem imel čas), do okoli 7 če sem bil na polno na AC....ta 150 konjska žre mogoče kake pol litra več. ( če sploh )

bomo vidli, moz pravi da isce nekaj z malo vec konji... jutri ga klicem :twisted:
turbo inside

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če jul 12, 2012 5:50 pm

_furby_ je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:

bomo vidli, moz pravi da isce nekaj z malo vec konji... jutri ga klicem :twisted:

No veliko sreče ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov