Chris27 je napisal/-a:Predenj se pojeste med sabo - ta astra je prodana. Sem šel danes gor in sem se še tam ustavil in povprašal. Dejansko je tako, da je bil avto od nekoga, ki ga je uporabljal tudi za službene poti - in prej je vedno vozil bencinca in je zgleda gnal astro kot nor. Zato je šla turbina. Tako je vsaj rekel prodajalec.
Ne vem, zgleda bom moral gledati 1,7, ker 1,9 ni kaj za dobiti ...
La mike, če greš zopet gor (kaj imaš nonstop opla na servisu ali kaj), malo poglej za kako ... če bi se nenadoma zopet pojavila kaka 1,9cdti - slovensko poreklo je zaželjeno ...
![]()
Aja, še to, 1,7 ima samo 5 prestav ali so tudi s 6 prestavami?
_furby_ je napisal/-a:ima se kdo kako izkusnjo z Astrinimi 1.9 CDTI (110kw)? so se pojavljale kake napake itd.?
najlepsa hvala
maniaxxx je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:ima se kdo kako izkusnjo z Astrinimi 1.9 CDTI (110kw)? so se pojavljale kake napake itd.?
najlepsa hvala
Razen altenatorja ( cena-raje ne vprašaj), in določenih težav, ko je Opel naredil hibrid med fiatovo in svojo mašino ( kolikor mi je znano samo za ITA trg, težav nekih večjih ni), kot veš sem imel 120 konjsko in je že tisto šlo na polno, 150 gre seveda še boljše
maniaxxx je napisal/-a:Je na netu? Morš vedet, da Astra se ne more primerjat po legi na cesti s corso, je pa dosti bolj udobbna na AC, če jo čipaš si blizu konjem, ki jih imaš sedaj..poraba pa lahko računaš okol 7 pri zelo dinamični vožnji, drugače okoli 6 brez da kaj paziš
_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Je na netu? Morš vedet, da Astra se ne more primerjat po legi na cesti s corso, je pa dosti bolj udobbna na AC, če jo čipaš si blizu konjem, ki jih imaš sedaj..poraba pa lahko računaš okol 7 pri zelo dinamični vožnji, drugače okoli 6 brez da kaj paziš
tale ima sport podvozje (al kaj je ze), tko da malo boljse kot obicna bi moralo bit![]()
poraba mesana okoli 6.5 je zame super![]()
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
maniaxxx je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Je na netu? Morš vedet, da Astra se ne more primerjat po legi na cesti s corso, je pa dosti bolj udobbna na AC, če jo čipaš si blizu konjem, ki jih imaš sedaj..poraba pa lahko računaš okol 7 pri zelo dinamični vožnji, drugače okoli 6 brez da kaj paziš
tale ima sport podvozje (al kaj je ze), tko da malo boljse kot obicna bi moralo bit![]()
Pri sport je boljše kot pri navadni ja, porabo sem jaz imel če sem pazil globoko pod 6 ( tudi 3 je bla ko sem imel čas), do okoli 7 če sem bil na polno na AC....ta 150 konjska žre mogoče kake pol litra več. ( če sploh )
_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Je na netu? Morš vedet, da Astra se ne more primerjat po legi na cesti s corso, je pa dosti bolj udobbna na AC, če jo čipaš si blizu konjem, ki jih imaš sedaj..poraba pa lahko računaš okol 7 pri zelo dinamični vožnji, drugače okoli 6 brez da kaj paziš
Pri sport je boljše kot pri navadni ja, porabo sem jaz imel če sem pazil globoko pod 6 ( tudi 3 je bla ko sem imel čas), do okoli 7 če sem bil na polno na AC....ta 150 konjska žre mogoče kake pol litra več. ( če sploh )
bomo vidli, moz pravi da isce nekaj z malo vec konji... jutri ga klicem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov