Sem novi na forumu in takoj nujno prosim za pomoč

Megane 1.9 dTi ali Peugeot 206 1.9 D oba sta letnik 2002.
Ogledal sem si omenjena dva, vglavnem zaradi porabe. Zdaj me zanima če ima kdo kake izkušnje...
Katerega bolj priporočate?
Najlepša hvala
esem je napisal/-a:Če je 206 dovolj prostoren, tistega, ki je bolje ohranjen.
Walker_P je napisal/-a:Ne vem kje si najdu peugeota 1.9D letnik 2002. Kvečjemu da je letnik pred 2000, oz da je 2.0 hdi. Če je 2.0hdi pol ok, s tem da morš eno stvar vedet, avta nista v istem rangu. 206-ka je manjša od Megana, kaj pa dejansko rabiš pa ne vem.
TS1950 je napisal/-a:Živjo.
Sem novi na forumu in takoj nujno prosim za pomočna hitro je treba kupit avto.
Ogledal sem si omenjena dva, vglavnem zaradi porabe. Zdaj me zanima če ima kdo kake izkušnje...
Najlepša hvala
bizgec je napisal/-a:TS1950 je napisal/-a:Živjo.
Najlepša hvala
Če želiš kakšno resno info o 1.9 dti motorju, mi napiši ZS. O teh motorjih je bilo veliko napisanega, zato ne bom pisal. lp
TS1950 je napisal/-a:bizgec je napisal/-a:TS1950 je napisal/-a:Živjo.
Najlepša hvala
Če želiš kakšno resno info o 1.9 dti motorju, mi napiši ZS. O teh motorjih je bilo veliko napisanega, zato ne bom pisal. lp
Žal ti nemorem napisat ZS ker še nimam dosti "kilometrov" na forumu. Na avtu je bilo menjano skoraj vse, sklopka, jermeni, alternator, menda tudi črpalka![]()
model je še tisti stari jajčasti l 2002 kilometrov pa 170k. Zanima me samo kako je z turbinami oz če ima kako tako hibo ki bi se kozi pojavljala. Sem pomorec tako da so mi avtomobili španska vas. Če ta zdrži leto ali dve brez kakih večjih kolobocij bom čisto zadovoljen.
Hvala lepa za nasvet.
Lp TS1950
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov