Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Gatsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Gatsu To jul 21, 2009 10:48 am

Haha oglas je že odstranjen :P

Finzghar
Nov uporabnik

grrr

Napisal/-a Finzghar To jul 21, 2009 2:07 pm

verjetno so ''napačno'' vnesli podatke za avto...zdej pa mora admin na novo...kero sranje....

pa sej res...pod vsak njihov oglas napišejo:
VSA VOZILA SO V POKRITEM IN RAZSVETLJENEM PROSTORU. MOŽNOST NAPAKE PRI VNOSU PODATKOV, ZA TOČNE PODATKE PREVERITE PRI PRODAJALCU, ZA PISNE NAPAKE NE ODGOVARJAMO.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To jul 21, 2009 2:15 pm

Z moje strani, ti samo povem bejš od TPV-ja še posebno iz Novega mesta, ker za druge nevem kakšni so, po moje niso nič boljši

markova
Nov uporabnik

Re: TPV Novo mesto (Brežice) in prodaja rabljenih vozil

Napisal/-a markova Ne jul 22, 2012 10:01 pm

jaz sem kupil avto pri ASP Lesce (oni so ga kupili od TPV novo mesto)... imel sem podobno izkušnjo.. ko sem avto kupil sem ugotovil, da ima veliko napak, nato sem šel preverit števec.. mehanik je ugotovil, da je bil narejen poseg (po navodilih za vrtenje kilometrov)... meni so isto grozili s tožbo (+ brco v rit, da ne smem več prestopit praga ASP Lesce)...

Sumil sem TPV, da prevrtava in potem prodaja naprej, vendar po zadnjih podatkih, ki sem jih dobil iz zanesljivega vira, zdaj vem, da vrti tudi ASP...

Sem tudi klical na leasing hišo v Italijo, ki je prodala avto TPV-ju, da bi izvedel koliko km je imel avto ob prodaji, vendar (glej ga zlomka), te informacije niso hoteli povedati... le zakaj jo niso hoteli!? Jasno, ker vedo kaj se dogaja in bi jim to dober biznis zjebal..

Take bi bilo nedvomno treba zapret in tudi njihove firme.. hkrati pa jim prepovedati odpiranje nove firme..

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne jul 22, 2012 10:16 pm

markova je napisal/-a:jaz sem kupil avto pri ASP Lesce (oni so ga kupili od TPV novo mesto)... imel sem podobno izkušnjo.. ko sem avto kupil sem ugotovil, da ima veliko napak, nato sem šel preverit števec.. mehanik je ugotovil, da je bil narejen poseg (po navodilih za vrtenje kilometrov)... meni so isto grozili s tožbo (+ brco v rit, da ne smem več prestopit praga ASP Lesce)...

Sumil sem TPV, da prevrtava in potem prodaja naprej, vendar po zadnjih podatkih, ki sem jih dobil iz zanesljivega vira, zdaj vem, da vrti tudi ASP...

Sem tudi klical na leasing hišo v Italijo, ki je prodala avto TPV-ju, da bi izvedel koliko km je imel avto ob prodaji, vendar (glej ga zlomka), te informacije niso hoteli povedati... le zakaj jo niso hoteli!? Jasno, ker vedo kaj se dogaja in bi jim to dober biznis zjebal..

Take bi bilo nedvomno treba zapret in tudi njihove firme.. hkrati pa jim prepovedati odpiranje nove firme..

Pa si prepričan, da jih niso oboji zavrteli nazaj na tvojem? :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po jul 23, 2012 12:25 am

Meni je ful zanimivo, ko vsake toliko nekdo uleti, da je kupil avto pri xxx in kasneje gredo ugotavljat napake, pa da je bil števc prevrten, ipd..
Ko se odločiš za določeno vozilo, se ga pred nakupom preveri!

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jul 23, 2012 8:11 am

To je res "zanimivo", včasih dobiš občutek, da nekateri bolj komplicirajo pri naročanju kave, kot pri nakupu avta...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Po jul 23, 2012 7:54 pm

Najbolj zanimivo je to da vejo za to temo, a vseeno kupijo avto tam...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: tomzzi in 14 gostov