Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Focus vs. Astra

Napisal/-a maniaxxx So jul 28, 2012 8:39 am

sašo5 je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
Tole si spregledal Sašo, takega ne dobi za ta denar, tole je bližje 20k.

Pa tudi o servisni mreži je tako-tako, odvisno kje živiš. Sam imam do najbližjega NORMALNEGA pooblaščenca za Ford več kot 100km, sicer ga pa vozim na tvoje konce servisirat :mrgreen: . Problem pri fordu je, da je zelo malo normalnih serviserjev, ki te ne olupijo ampak znajo normalno vzdrževat avto, ne samo olje pa filter zamenjat. Pri Oplu je situacija vsaj v mojem koncu bistveno boljša

nič hudega (2 jurja "gor ali dol") poglej opremo, dejansko je važno, da je meni "satisfaction" in da uživam v vožnji........sicer pa samo xsenonke so jurja, tako da je po eni logiki, ta z opremo na koncu cenejši, kot pa tisti "polgol" za 17.........sicer vsakomur svoje, samo na glas razmišljam oz. tega držim pri nakupih: iztržit največ za normalno ceno....

PS. piše, da si iz Celja - torej do normalnega servisa imaš dobrih 20 km (Edo) tam sem bil s sestrino Fiesto marca_vse pohvale- tudi od prijatla oče je kupil c-Maxa tam, prav s tem novim 1.6 dizlom, tudi prezadovoljen (naspram Summita v LJ) ti pa ne mi reč, da hodiš v Krško Vas(Paič) :shock: :?:

Od kar mi je ta Edo sam rekel da mi lahko poštemplja servisno knjigo, ne da bi bil avto dejansko pri njemu servisiran se ga nekako izogibam, pri summitu sem bil ko sem imel še službenega forda in sem ga pač tamo servisiral, pa lahko samo rečem da redko srečaš večje idijote, mogoče so jim konkurenčni pri avto Celje
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

kejže
Nov uporabnik

Napisal/-a kejže To jul 31, 2012 5:47 pm

Kaj pa denimo Megane?
Sam sem se odločal med njim in Focusom. Odločil sem se za prvega in ni mi žal.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To jul 31, 2012 10:06 pm

kejže je napisal/-a:Kaj pa denimo Megane?
Sam sem se odločal med njim in Focusom. Odločil sem se za prvega in ni mi žal.

če bi bolj pozorno bral, bi zasledil:

laik25 je napisal/-a:
O renaultu sploh nisem razmisljal, zaradi slabih izkusenj poznsnih iz preteklosti...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov