Jamaican_Lion je napisal/-a:Zdej iščem avto v velikostnem razredu Cliota, tako da razni bmw-ji in mazde odpadejo (preveliko in preveč stroškov). Hvala vseeno. Tista modra fiesta me tudi mika, samo je 2000 evrov cenejša od ostalih, verjetno z nekim razlgom
Jamaican_Lion je napisal/-a:A z omenjinima avtohišama ma kdo kakšne izkušnje?
Fiesta je tud fajn, samo so mi malo predragem, razen te http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6104368&show=1. A jo pozna kdo? VErjetno zgonjeno.
pskoda je napisal/-a:Jamaican_Lion je napisal/-a:Zdej iščem avto v velikostnem razredu Cliota, tako da razni bmw-ji in mazde odpadejo (preveliko in preveč stroškov). Hvala vseeno. Tista modra fiesta me tudi mika, samo je 2000 evrov cenejša od ostalih, verjetno z nekim razlgom
Ker je fiesta uvožena ima staro 2.0 mašno pa še kaj bi se najdlo aja pa nova je bila tudi najcenejša v svojem rangu
NoF3ar je napisal/-a:Jamaican_Lion je napisal/-a:A z omenjinima avtohišama ma kdo kakšne izkušnje?
Fiesta je tud fajn, samo so mi malo predragem, razen te http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6104368&show=1. A jo pozna kdo? VErjetno zgonjeno.
Ceneje je zato, ker je stari model, ostale so novi model. Glede masine pa so life timece das turbo gor pridejo do 250HP brez posega v notranjost motorja
pskoda je napisal/-a:Jamaican_Lion je napisal/-a:Zdej iščem avto v velikostnem razredu Cliota, tako da razni bmw-ji in mazde odpadejo (preveliko in preveč stroškov). Hvala vseeno. Tista modra fiesta me tudi mika, samo je 2000 evrov cenejša od ostalih, verjetno z nekim razlgom
Ker je fiesta uvožena ima staro 2.0 mašno pa še kaj bi se najdlo aja pa nova je bila tudi najcenejša v svojem rangu
Tega modela se ni dalo kupiti, pri nas do leta 2006, zato so vse do leta 2006 uvožene (prepovedan sadež). Tako da, to ni nikakor minus, v tem primeru.
Ne vem če je glih tako, ker sem ga jaz tudi kupoval novega leta 2006 ampak na koncu sem se odločil za fiata
Brez posega v motor ti ne bo nikol zdržal 100km prirastka morda do prvega ovinka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov