HaMzO je napisal/-a:mercedes 10000% odpade sploh pa ta A klasa. nerabim neki imiđ, rabim za posao, biznis
smart odpade, definitivno
107 - odpade ker mu že samo ime pove use peugeot oz. francoz, oz renaultte avti mi nikol niso bli všeč od mašine pa do znotranje opreme
aygo - mi je ušeč avto, firma Toyota je ena izmed najboljših firm (kvaliteta,tehnologija)
c1 - citroen, je lep, zadnje leta majo odlične motorje,opremo,obliko, sm kr zadovoljen, raj mam tega kot francoza
zdaj en dan bom šu sprobat oba avtomobila + mogoče še kak konkurenčn avto, pa se bom odloču za kater avto bo bolj udoben, varčen, ugoden, ter keri da več garancije :P
važn mi je da pride iz točke A do točke B v čimmanjšem strošu, čas ni pomemben.
važno mi je tudi da ima klimo, da se poleti ne kuham kot rak, in seveda brez serva ni šans![]()
Peugeot 107, citroen C1 in Aygo majo vsi trije 1,0 Toyotin trivalni motor (107 z tem motorjem potegne kar fajn enih12 sekund do 100 pa po števcu preko 170kmh preverjeno! ma 850 kg pa 70konjev ) , razen 1,4 dizel je PSA-jev se pravi francoski... Vsi trije majo že servo, tako da ti za kaj takega ni treba skrbet, ti povem, nisem ravno pristaš majhnih avtomobilov, ampak ti trije so pa res šparovni sodobni avti, ki nudijo dovol prostora tudi za štiri potnike...
Svetujem ti testno vožnjo enega od teh treh, pa boš videl da so to zelo vredu avti!